Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
5,30 € 4,77 €
Zašto starimo i kako da usporimo ovaj proces, mitohondrij- ima nešto povezano s njime, prognoza procesa starenja, koliko imaš godina?-pogled u ogledalo
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 5,30 €Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
Zašto starimo i kako da usporimo ovaj proces, mitohondrij- ima nešto povezano s njime, prognoza procesa starenja, koliko imaš godina?-pogled u ogledalo
Knjiga Ane Gifing prava je dragocjenost u spoznajnom, ali i u literarnom smislu.
S genima koje je naslijedio, čovjek krupnim koracima stupa u borbu s biološkim satom.
Ako je starenje proces koji se liječi, kako nam autorica ove knjige i govori, tada sve tri kategorije koje poznajemo mijenjaju svoj smisao.
Povijest seli u prošlost, sadašnjost biva obogaćena ovakvim saznanjima i postignućima koja je produljuju do neslućenih mogućnosti, dok budućnost ne predstavlja više samo tajnu, jer stvari postaju predvidive.
Ova knjiga nije samo dijagnoza, već i vodič kroz zdravlje do imperativa današnjice, a to je ljepota – i vanjska i unutarnja.
U knjizi ćete saznati više o biologiji starenja, alkemiji mladosti, Alzheimerovoj bolesti, krononutricionizmu i pravilnoj prehrani za pomlađivanje organizma.
Više u knjizi Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 120 |
Format | 14 x 23 cm |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532742954 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.