Azijska jela
6,84 €
Azija je oduvijek privlačila gurmane – mnoštvo svježih namirnica, vatromet boja i obilje suhih i svježih začina čine ovu kuhinju jednom od najprivlačnijih na svijetu.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Azijska jela
Azija je oduvijek privlačila gurmane – mnoštvo svježih namirnica, vatromet boja i obilje suhih i svježih začina čine ovu kuhinju jednom od najprivlačnijih na svijetu. Temeljena na hrani biljnog porijekla idealna je za sve pobornike zdrave hrane i one koji to žele postati – svaki tanjur pršti zavodljivim okusima i mirisima, priprema je jednostavna, a namirnice se uglavnom kratko termički obrađuju ili ostaju sirove.
Maja Kefeček Basta, iskusna autorica i učiteljica prirodne prehrane napisala je nekoliko popularnih veganskih kuharica, a u najnovijoj – Azijska jela – dočarala nam je djelić svojih živopisnih putovanja po Dalekom istoku: Šri Lanka, Tajland, Vijetnam, Koreja, Kina i Japan, zvijezde su ove kuharice u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe.
Od poznatog i omiljenog Pad Thaija do bogatog sendviča Banh Mi, od nekoliko inačica sushija i curryja do cijelog niza salata i juha te poslastica egzotičnih naziva kao što su gyoze, bibimpap i bulgogi, sve u superzdravoj veganskoj varijanti.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2019 |
Broj stranica | 64 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532574203 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Nema na zalihi
Na zalihi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Nema na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
Zdravlje, samopomoć, kuharica. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.