Bijela Masajka – Povratak u Barsaloi

7,83 

Nakon što su memoari Cornie Hofmann o nezamislivom životu u Africi postigli veliki uspjeh, Cornie se odlučila vratiti. Prošlo je dugih četrnaest godina od kada je je napustila Lketingu i gotovo pobjegla sa djetetom u Švicarsku. Odlučila je posjetiti svog massaia, Lketingu i njegovu obitelj i selu Barsaloi. Bila je nervozna i nije mogla predvidjeti njihove reakcije.

Nema na zalihi


Bijela Masajka – Povratak u Barsaloi

Nakon što su memoari Cornie Hofmann o nezamislivom životu u Africi postigli veliki uspjeh, Cornie se odlučila vratiti. Prošlo je dugih četrnaest godina od kada je je napustila Lketingu i gotovo pobjegla sa djetetom u Švicarsku. Odlučila je posjetiti svog massaia, Lketingu i njegovu obitelj i selu Barsaloi. Bila je nervozna i nije mogla predvidjeti njihove reakcije. Ono na što je naišla, stupivši ponovo na afričko tlo, iznenadilo ju je, a i čitatelje.

U knjizi “Bijela Masajka – Povratak u Barsaloi” saznajte kako je prošao susret nekada strastveno zaljubljena dva svijeta i proživite s Corinne posjet zemlji za koju gaji posebne osjećaje i još se jednom prisjetite ugođaja i ljudi iz Massai sela.

Broj stranica

148

ISBN

9789536826506, 978-953-6926-50-3

Izdavač

Stanek d.o.o.

Uvez

Tvrdi

Autor

Format

15×24 cm

Godina izdanja

2007

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Bijela Masajka – Povratak u Barsaloi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories