Emociometar inspektora Kroka

125,00 kn (16,59 €) 112,50 kn (14,93 €)

Inspektor Krok ti pomaže da prepoznaš i izmjeriš svoje emocije

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 125,00 kn (16,59 €)
+ -
  Okvirni datum dostave: ruj 29. – lis 03.

Emociometar inspektora Kroka

Inspektor Krok ti pomaže da prepoznaš i izmjeriš svoje emocije

Emocije su važan i potreban dio našeg života. Zahvaljujući njima možemo se suočiti s različitim izazovima koje život stavlja pred nas – emocije nam mogu pomoći da riješimo problem, izbjegnemo opasnost, potražimo pomoć ili nas mogu potaknuti da se uhvatimo u koštac s novim situacijama. Emocije nam pomažu da se bolje povežemo s onim što je oko nas i da razumijemo sami sebe, i kada se pravilno izmjenjuju, sve radi savršeno no problem je kada se pojavljuju onda kada ne bi trebale, kada su presnažne ili traju predugo.

Zbog toga je izuzetno važno da djeca od rane dobi nauče vježbati emocionalnu inteligenciju: da prepoznaju i razumiju svoje emocije kako bi njima mogla bolje vladati, a ova predivna knjiga to učenje čini zabavnim!

Djecu kroz razne priče – svoje ‘slučajeve’ – vodi Inspektor Krok, poznati detektiv iz Šumograda, stručnjak za emocije, a pomažu mu i šarmantni Emiji – likovi koji predstavljaju emocije i govore djeci kako se osjećaju, a EMOCIOMETAR je Krokov izum: mjerač emocija koji djeci pomaže da prepoznaju i izmjere jačinu svojih emocija. Knjiga je namijenjena djeci u dobi od 4 do 10 godina, možete je čitati s njima napreskokce, ‘problemski’ odnosno fokusirajući se na određenu emociju ili kao slikovnicu, a starija djeca će je rado čitati i sama.

Više u knjizi Emociometar inspektora Kroka

Autor

,

Uvez

Tvrdi

Godina izdanja

2018

Broj stranica

96

Izdavač

Format

24,5 x 26,5 cm

ISBN

9789532573817

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Emociometar inspektora Kroka”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

[testimonial_view id=2]
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories