Kako se zove tvoj Bog?

23,00  (173,29 kn) 20,70  (155,96 kn)

Knjiga je teološke naravi: apologetski evangelizacijsko štivo obogaćeno autobiografijom samoga autora. Djelo je neobično zato što se u njemu nalazi čak devet recenzija. Sastavljeno je od sedam dijelova i trideset poglavlja.

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 20,70  (155,96 kn)
+ -
  Okvirni datum dostave: tra 02. – tra 06.

Kako se zove tvoj Bog?

Knjiga je teološke naravi: apologetski evangelizacijsko štivo obogaćeno autobiografijom samoga autora. Djelo je neobično zato što se u njemu nalazi čak devet recenzija. Sastavljeno je od sedam dijelova i trideset poglavlja. Autor je dijaloški raspoložen ali mu ne nedostaje polemičkih tonova kad mu za to bude potrebno: ne podilazi nikomu, nije podoban nikomu, ali nikoga ne vrijeđa. Autor ne voli kompromise s Istinom, nastoji biti iskren i otvoren u svojoj knjizi. Teme knjige su raznolike: evo nekih isječaka iz recenzija da se sami uvjerite što vas čeka u ulozi čitatelja:

“Poučno, iscrpno i praktično… Nije ovdje mjesto niti je moguće razglabati svu ovu opširnu i rijetko bogatom literaturom iscrpnu problematiku, ali mora se reći, da je Mario zadnje poglavlje, ono o islamu, obradio kao rijetko tko u novijoj literaturi, analizirajući jasno same sadržaje Kur’ana i ljudsku logiku i osnovna ljudska prava “(Dr. sc. Šimun Šito Ćorić);

“Djelo kakvo je napisao Mario nikad do sada nisam susretao. Zašto to tvrdim? Naime, ovo djelo me podsjeća na kompendij kršćanske teologije … Čim sam počeo čitati, podsjetilo me na apostola Pavla koji svoje poslanice piše u kombinaciji dogmatskog i parenetskog … Bitan i meni omiljen dio knjige su teme koje nas razdvajaju. Kako se i sam bavim ekumenskom teologijom, svidio mi se Mariov pristup problematici i određenih teoloških ideja koje su kamen spoticanja u zbližavanju među kršćanima … Posebnu ‘poslasticu’ nudi dio o kršćanima u žurbi … Slijedi poglavlje o ženi. Pročitao sam dosta široki opus tekstova različitih svjetonazora o ovoj temi. Moram naglasiti da ništa bolje do sada nisam pročitao. Mario konstruira svoju misao o ženi neopterećen bilo čijim svjetonazorskim stajalištima…”(Krešimir Gaćina, dipl.theol.);

“Mario se u ovoj knjizi pokazuje kao vrstan pripovjedač, kao odličan narator … Mario pripovijeda uvjerljivo i autentično. Ne služi se tuđim pričama nego uz pomoć događaja iz vlastitog života pokušava čitateljima objasniti neke velike istine. Mario Bošnjak Boga i čovjeka poima upravo kroz svoje propovijedanje te ova knjiga ima zapravo i blagu psihoterapijsku funkciju. Njegovo pripovijedanje je plemenito”(Dr.sc. Dalibor Milas)

Više u knjizi Kako se zove tvoj Bog?

Autor

Format

21×15 cm

Godina izdanja

2022

Izdavač

Uvez

Meki

Broj stranica

352

ISBN

9789537500092

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Kako se zove tvoj Bog?”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories