Sniženje
Lijeni_muž

Lijeni muž

UŠTEDA 58%
119,00 kn 50,00 kn

Dostupno

Kratak opis

Knjiga „Lijeni muž” namijenjena je ženama, ali jednim poglavljem autor se obraća i muškarcima, gdje kaže: „Žene ne traže muškarca spremnog na seks, nego muškarca koji je voljan pomoći joj podizati djecu, obavljati kućanske poslove, govoriti o svojim osjećajima i biti odan. Zbog toga, kad muškarac obavlja kućanske poslove to višestruko utječe na ženinu seksualnost.”

SKU: 45755 Kategorije: , , ,
Autor:

Joshua Coleman

Godina izdanja:

2008

Izdavač:

Profil knjiga d.o.o.

Uvez:

Meki

Broj stranica:

207

ISBN:

9789531208123

Product Description

Lijeni muž

U posljednjih pedeset godina muškarci su prestali biti hranitelji obitelji. Žene su postale prezaposlene, a djeca zahtjevnija nego ikad. Svjestan okolnosti u kojima se našla suvremena zapadnjačka obitelj, bračni terapeut dr. sc. Joshua Coleman predlaže rješenje – potaknuti muževe da preuzmu dio kućanskih poslova i više se posvete djeci.

„Vjerujem da je dužnost muškaraca da se mijenjaju, ali njima se ne žuri prihvatiti nužnost promjene. Budući da dosadašnji sustav po njihovu mišljenju dobro funkcionira.”

Dobro opremljen iskustvom bračnog terapeuta i znanjem psihologa i doktora društvenih znanosti, dr. sc. Joshua Coleman u svom priručniku navodi mnoštvo životnih primjera i znanstvenih istraživanja koja potkrepljuju nužnost promjena koje treba uvesti u obiteljski život: žene čiji su partneri uključeni u roditeljstvo i kućanske poslove sretnije su, zadovoljnije brakom i više ih zanima seks; djeca čiji se očevi njima više bave postižu bolji uspjeh u školi, imaju više prijatelja, poslušnija su i rjeđe sklona depresiji.

U potpunosti svjestan problema s kojim se uhvatio ukoštac, autor je svoj priručnik opremio savjetima, upitnicima i vježbama koje će čitateljicama pomoći da svoje muževe privole na suradnju i navedu da prestanu biti lijeni muževi, a postanu dobri muževi.

Zahvaljujući upitnicima, čitateljice će otkriti kako njihovo djetinjstvo djeluje na njihov brak. U seriji vježbi formulirat će promjene koje će uvesti u svoj život. Kroz brojne primjere upoznat će se s najčešćim muškim izgovorima i uvježbati kako im doskočiti.

Knjiga „Lijeni muž” namijenjena je ženama, ali jednim poglavljem autor se obraća i muškarcima, gdje kaže: „Žene ne traže muškarca spremnog na seks, nego muškarca koji je voljan pomoći joj podizati djecu, obavljati kućanske poslove, govoriti o svojim osjećajima i biti odan. Zbog toga, kad muškarac obavlja kućanske poslove to višestruko utječe na ženinu seksualnost.”

O autoru

Dr. sc. Joshua Coleman je psiholog, bračni terapeut i vodeći američki stručnjak za brak i veze, čiji se savjeti objavljuju u New York Timesu, USA Today, the Chicago Tribuneu te u časopisima Parents, Cosmopolitan, Psychology Today i mnogim drugim. Živi u San Francisku, gdje radi na klinikama Sveučilišta Kalifornija.

Ljubazni, profesionalni, brza dostava, odlične cijene, sve 5!

Anahita Hajeb
7. siječnja 2021.

Jucer narucila, danas, nakon manje od 24 sata, knjige su stigle 😮 Ugodno iznenadjenje, jednostavna kupovina. Hvala Vam (a sada ide sretan ples & vristanje 😃😃😃)

Natasa Marcetic
17. veljače 2021.

Svaka čast na ljubaznosti, brzoj dostavi i odličnom odnosu prema kupcima. Jako dobro otkriće novog mjesta gdje ću sigurno opet kupiti knjige!

Sanja Odžić Skoko
21. prosinca 2020.
Sve preporuke za suradnju i kupovinu. Uvijek ljubazni i brzi na odgovoru, kao i na slanju narucenog. Kupovina je pravo zadovoljstvo.
Kristina Marijanović
8. ožujka 2021.

Super stranica, knjige doslovno došle u roku par dana, obožavam ih, preporuke 😍❤️😍❤️

Martina Šipek
18. srpnja 2021.
Vrlo ljubazni, uslužni i izuzetno susretljivi. Brza dostava. Uzela sam dva kompleta, i jednu knjigu iz kompleta sam već prije pročitala pa su lako odradili zamjenu sa drugom knjigom iste autorice. Sve pohvale i tople preporuke.
⭐⭐⭐⭐⭐📚📖❤
Martina Brkić
22. travnja 2020.

Dostavili naruceno u roku od tri dana, moje preporuke svima

Danijela Jakša
21. travnja 2020.

Prezadovoljna, cijene odlične, brza isporuka.

Josipa Feltrin
29. siječnja 2021.

Preporuke, ekipa je zakon, vrlo susretljivi i ljubazni, knjige dolaze u super stanju 😉

Lucija Pavlicevic
19. srpnja 2021.

👌 Brza dostava, odlicna komunikacija s kupcima 👏

Katarina Jovanović
5. veljače 2021.
Ljubazna ekipa,susretljiva,brzo dobijete odgovor na pitanja,super imaki akcije…i svaka preopruka za darovati sve generacije bila bi bas knjiga iz eknjizare❤🍹👍🙂
Riki Max
1. srpnja 2021.

Brzi, ljubazni i povoljni! Hvala! ❤

Eleni
3. studenoga 2020.

Jako susretljivi i ljubazni. Brzo sve dogovoreno jos brze stiglo. Izuzetno zadovoljna i tople preporuke.🥰

Martina Grabar
9. ožujka 2021.

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 300 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X