Obitelj

140,00 kn (18,58 €) 20,00 kn (2,65 €)

Obitelj je za Židove bila i ostala ona čvrsta i uporišna točka u kojoj se dodiruju i prožimaju prošlost i sadašnjost, u kojoj je, usprkos holokaustu ali i ranijim pogromima i zatiranjima, sačuvano židovstvo. Ova je knjiga, stoga, posvećena hrvatskim židovskim obiteljima i njihovim malobrojnim preživjelim članovima. Njihove priče govore o podrijetlu pojedine obitelji, običajima, zanimanjima, tradiciji i vjeri, o odnosima unutar obitelji, ali i o tome što i koliko je značila obitelj za cjelokupnu židovsku zajednicu u razdobljima društvene afirmacije, akulturacije, asimilacije, potom i genocida. Uz brojne autentične fotografije knjiga je vrijedno svjedočanstvo dijela povijesti židovskog naroda.

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 140,00 kn (18,58 €)
+ -
  Okvirni datum dostave: lis 02. – lis 06.

Obitelj

Obitelj je za Židove bila i ostala ona čvrsta i uporišna točka u kojoj se dodiruju i prožimaju prošlost i sadašnjost. U kojoj je, usprkos holokaustu ali i ranijim pogromima i zatiranjima, sačuvano židovstvo. Ova je knjiga, stoga, posvećena hrvatskim židovskim obiteljima i njihovim malobrojnim preživjelim članovima.

Njihove priče govore o podrijetlu pojedine obitelji, običajima, zanimanjima, tradiciji i vjeri. O odnosima unutar obitelji, ali i o tome što i koliko je značila obitelj za cjelokupnu židovsku zajednicu u razdobljima društvene afirmacije, akulturacije, asimilacije, potom i genocida. Uz brojne autentične fotografije knjiga je vrijedno svjedočanstvo dijela povijesti židovskog naroda.

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Obitelj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 45020 Kategorije , ,
[testimonial_view id=2]
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories