Sa sirotinjskoga groblja: Šesti slučaj dr. Kay Scarpetta

11,28  (84,99 kn) 9,16  (69,02 kn)

U dobrotvornoj akciji na Badnju večer Kay Scarpetta i Pete Marino dijele pokrivače siromašnoj djeci Richmonda. No njihovi planovi za božićne praznike rasplinut će se zajedno s dimom baruta i nestati kao odjek hitaca u noći. Leš mladog crnca na vratima kuće u kojoj su se zatekli biti će samo uvertira. Njihov zakleti neprijatelj Temple Brooks Gault, serijski ubojica s najmanje pet žrtava na krvavom popisu, ima svoj vlastiti plan za proslavu blagdana…

Još nekoliko primjeraka

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 9,16  (69,02 kn)
  Okvirni datum dostave: sij 27. – sij 31.

Sa sirotinjskoga groblja: Šesti slučaj dr. Kay Scarpetta

U dobrotvornoj akciji na Badnju večer Kay Scarpetta i Pete Marino dijele pokrivače siromašnoj djeci Richmonda. No njihovi planovi za božićne praznike rasplinut će se zajedno s dimom baruta i nestati kao odjek hitaca u noći. Leš mladog crnca na vratima kuće u kojoj su se zatekli biti će samo uvertira.

Njihov zakleti neprijatelj Temple Brooks Gault, serijski ubojica s najmanje pet žrtava na krvavom popisu, ima svoj vlastiti plan za proslavu blagdana. U njujorškom Central Parku pronađen je leš s jasnim Gaultovim zločinačkim potpisom. Sada će sve drugo morati pričekati dok se ne iščitaju tragovi u snijegu. A mrtvo tijelo nepoznate mlade žene ne oda posljednju tajnu i usmjeri doktoricu Scarpetta na pravi put.

Patricia Cornwell sa svojim šestim romanom Sa sirotinjskog groblja nastavlja najuspješniju kriminalističku seriju novog doba. Za svaku novu Scarpettu već su unaprijed rezervirane milijunske naklade, prvo mjesto na listi najprodavanijih knjiga i prijevodi na tridesetak jezika.

Novim čitateljima preostaje da u hrvatskom prijevodu Marine Gračanin i uz naslovnicu Nenada Martića otkriju zašto, a starima da potvrde ono što su i prije znali – kad je riječ o potrazi za ubojicom, Scarpetta to radi najbolje.

Više u knjizi Sa sirotinjskoga groblja: Šesti slučaj dr. Kay Scarpetta

Autor

Broj stranica

320

Godina izdanja

1998

Izdavač

Uvez

Meki

ISBN

9789533166483

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Sa sirotinjskoga groblja: Šesti slučaj dr. Kay Scarpetta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories