Sniženje
sah_u_sto_lekcija.jpg

ŠAH U 100 LEKCIJA

150,00 Kn 130,00 Kn

Dostupno

Kratak opis

Za razliku od druge djece koja na svijet dođu plačući, Jubilo se rodio s osmijehom na licu i neobičnim darom: mogao je vidjeti tajne koje ljudi nose u srcima, dati odgovore na njihove najintimnije želje. Već kao dječak, svoj je dar primjenjivao na dvjema članicama svoje obitelji: svojoj baki, ponosnoj predstavnici stare indijanske loze Maya, i svojoj majci, prvoj Španjolki u obitelji.

Jubilov se život zauvijek promijenio kada se bezglavo i potpuno, kako to samo strasni južnjaci mogu, zaljubio u prelijepu i bogatu Luchu. Kći imućnoga oca, Lucha vjeruje da je novac važan sastojak sretnoga života, dok je siromašni Jubilo uvjeren da samo ljubav i strast mogu čovjeka učiniti sretnim. I kad se čini da je Jubilo u pravu i da ljubav zaista može pobijediti sve, stravičan događaj otuđit će ih jedno od drugoga i tek će njihova kći, uz samrtnu postelju obožavanog oca, uspjeti pomiriti dvije izmučene i otuđene duše.

Kraljica latinoameričke književnosti, Laura Esquivel, nakon svog prvijenca “Kao voda za čokoladu” (koji se prometnuo u svjetski bestseler i doživio dva hrvatska izdanja), vratila se romanom “Hitar kao žudnja”, začudnom i senzualnom pričom o ljubavi koja može pobijediti i najveća iskušenja. Iako natopljen metaforama i začinjen čarolijom, ovaj roman intimno je i nostalgično autoričino sjećanje na vlastita oca.

Kategorije: , , ,
Autor:

CVETNIĆ VLADIMIR

Godina izdanja:

2009

Uvez:

Tvrdi

Izdavač:

Alfa d.d., Zagreb

Broj stranica:

331

Format:

16,5 x 23,5 cm

ISBN:

9789531683845

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 150 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X