Sjećanja na život poslije života

21,50 

Uslijed djelovanja sila reinkarnacije, svi smo mi proizvodi naših prijašnjih života na Zemlji, kao i iskustva naše duše između života. Duša svake osobe na ovom planetu zadržava sve prethodne karmičke utjecaje uzroka i posljedica iz mnogih izvora, a te sile utječu na naše trenutne osjećaje i ponašanje…

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 23,89 
+ -
  Okvirni datum dostave: srp 14. – srp 18.

Sjećanja na život poslije života

Kako riješiti probleme uvidom u prošle živote

Što bi se dogodilo kad biste se mogli sjetiti istinske svrhe svoje duše?

U ovoj knjizi dr. Michael Newton prezentira nam niz slučajeva koji osvjetljavaju snažan utisak koji duhovna regresija ima na svakodnevne živote ljudi.

Uslijed djelovanja sila reinkarnacije, svi smo mi proizvodi naših prijašnjih života na Zemlji, kao i iskustva naše duše između života. Duša svake osobe na ovom planetu zadržava sve prethodne karmičke utjecaje uzroka i posljedica iz mnogih izvora, a te sile utječu na naše trenutne osjećaje i ponašanje.

Ova knjiga govori o otkrivanju skrivenog znanja koje se nalazi u nesvjesnom umu, i o tome što otkrivanje tih svetih informacija putem hipnoze znači z aljude u terapeutskom smislu. Od osoba čiji su slučajevi ovdje opisani, saznat ćemo kako su otkrića iz prošlih inkarnacija i života nakon smrti pozitivno utjecala na njihov svjesni um, pružajući im sredstvo razumijevanja raznih psiholoških problema. Ta pronađena duhovna sjećanja unijela su u njihove živote veći smisao i sangu.

Kad ljudi shvate da su nesretni sa svojim životima, traže neke odgovore.

Svrha ove knjige jest da nadahne ljude koji žele pronaći smisao i red u svojim životima, i da im probudi novu nadu.

Dr. Michael Newton osnivač je Newton instituta, koji se bavi hipnoterapijom za uvođenje u život između života. Pionir je u primjeni hipnotičke regresije. Njegove knjige Putovanje duša i Sudbina duše prodane su u gotovo milijun primjeraka i prevedene na više od 30 jezika.

Više u knjizi Sjećanja na život poslije života

Uvez

Meki

Broj stranica

317

Autor

Format

15,5×23,5

Izdavač

Godina izdanja

2010

ISBN

9789532890518

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Sjećanja na život poslije života”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories