Treće poluvrijeme

129,00 kn (17,12 €) 50,00 kn (6,64 €)

Treća knjiga Emira Imamovića Pirkea Treće poluvrijeme pripovijeda priču o tipičnom socijalističkom naselju nastalom oko tvornice bodljikave žice, te o poratnoj propasti tog grada i njegovog stanovništva…

Još nekoliko primjeraka

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 129,00 kn (17,12 €)
  Okvirni datum dostave: pro 06. – pro 10.

Treće poluvrijeme

Treća knjiga Emira Imamovića Pirkea Treće poluvrijeme pripovijeda priču o tipičnom socijalističkom naselju nastalom oko tvornice bodljikave žice, te o poratnoj propasti tog grada i njegovog stanovništva.

Roman započinje s TV vijesti o otkriću tri leša u jami Duboka iznad Podgrada, pa nizom retrospekcija pripovijeda priču koja seže do predratnih vremena i koja će, na kraju romana, razriješiti enigmu njihova ubojstva.

Premda je knjiga najcrnji od svih dosadašnjih Pirkeovih romana. Sa stranica svako malo proplamsa humoristički pokret otpora. Životnost i uvjerljivost Pirkeovih likova je tolika da će učas pobuditi razumijevanje, empatiju, nasmijati nas, a da nećemo biti sigurni da nas već na idućoj stranici neće – pljunuti u oko.

Složenu i sveobuhvatnu radnju Pirke vodi vješto i nepogrešivo, u korist priče. Treće poluvrijeme je roman čija krimi priča je nastala na podlozi privatnih drama. Začetih tamo negdje, u povijesnom i političkom i psihičkom i nogometnom.

Ukratko, sve na jednom mjestu, ni gradu ni selu, nego u Podgradu.

Autor

Broj stranica

231

Godina izdanja

2010

Uvez

Tvrdi

Izdavač

ISBN

9789533162577

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Treće poluvrijeme”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

[testimonial_view id=2]
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories