Sniženje
8895

Uzmi me

39,00 Kn 30,00 Kn

Nema na zalihi

Kratak opis

Damien Stark ispunjava Nikkinu prazninu koju nijedan drugi muškarac ne može ni dotaknuti. Njegove strasne želje guraju je preko ruba ushićenja i oslobađaju divlju strast koja ih oboje obuzima.
No, ispod potrebe za dominacijom, Damien skriva rane koje je ostavila bolna prošlost. Progonjen ostavštinom mračnih tajni i iznevjerenog povjerenja, traži oslobođenje u zanosu koju dijele, a vatra između njih svakim danom gori sve jače. Privlačnost između njih je neporeciva, a njihova opsesija nezaustavljiva. No, čak ni Damien ne može pobjeći od svojih duhova niti ih zaštititi od opasnosti koje tek dolaze.

Autorica s liste bestselera New York Timesa i USA Todayja, J. Kenner je objavila više od 40 romana, novela i kratkih priča raznih žanrova. Redovno je hvaljena u Publishers Weeklyju kao autorica s izvrsnim spisateljskim vještinama te izrazitim talentom za dijaloge i gradnju likova. Njezina trilogija “Stark” se penjala na sam vrh ljestve New York Timesa i USA Todayja te među najčitanijim autorima erotskog žanra na Amazon.com. “Oslobodi me”, “Uzmi me” i “Ispuni me” su prevedeni u nekoliko jezika i usvojili srca čitatelja diljem svijeta.

Kategorije: , ,
Autor:

J. KENNER

Godina izdanja:

2014

Uvez:

Meki

Izdavač:

Stilus

Broj stranica:

352

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 150 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X