Danas kuham 2
19,78 € 13,14 €
Zašto luk nije uvijek samo luk, a piletina samo piletina
Nema na zalihi
Danas kuham 2
Zašto luk nije uvijek samo luk, a piletina samo piletina
Nastavak jedne od najpopularnijih domaćih kuharica otkriva zašto luk nije uvijek samo“ luk, a piletina samo“ piletina. Nezaobilazno! Bez obzira koliko ste dobar kuhar i koliko ste tehnički potkovani, fantastično jelo jednostavno ne možete napraviti bez dobrih sastojaka.
One uobičajene, svakodnevne namirnice vrlo često uzimamo zdravo za gotovo, a baš se u njima krije tajna vrhunske kuhinje – sukus je gastro-filozofije Ane Ugarković. I novi nastavak njezine popularne knjige Danas kuham slijedi formulu koja je oduševila čitatelje: nudi pregršt praktičnih savjeta i otkriva tajne koje će preporoditi vašu kuhinju. Kako prepoznati zrelu i svježu namirnicu, gdje je i kada kupiti te kako pripremiti… samo su neki od odgovora koje nudi vodeći vas do najvažnijeg: kako kuhati maštovito i s ljubavlju.
Više u knjizi Danas kuham 2
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 264 |
Format | 19 x 23 cm |
Godina izdanja | 2007 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789531206556 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Vodič za početnike s korak-po-korak uputama i 10 projekata
Neka od najistaknutijih umjetničkih djela nastala su kao posljedica zadivljenosti ljudskim oblikom. No, prikaz ljudskog lika oduvijek je odražavao kulturni i vjerski stav vremena i mjesta u kojem je nastao. Drevni Egipćani držali su se preciznih uputa u svojoj umjetnosti…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Nezaobilazan priručnik u tri djela s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele svladati ribolov iz barke…
Na zalihi
Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umjetnik uz korak-po-korak fotografije i ilustracije.
Od provjeravanja imate li pravi pribor i opremu do rješavanja uobičajenih pogrešaka, ova knjiga sadrži sve pouzdane odgovore koji su vam potrebni za stjecanje samopouzdanja i dostizanje nove razine vještine…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Nema na zalihi
“Intenzivna South Beach dijeta” novi je svjetski bestseler poznatog američkog kardiologa i autora dr. Arthura Agatstona i mr. Josepha Signorille. “Intenzivna South beach dijeta” nastavak je na knjige “South Beach dijeta” (2003.) i “Kuharica South Beach dijete” (2005.) te donosi savjete za još uspješniji gubitak kilograma i trajno zadržavanje vitkosti i vitalnosti.
Samo 1 komad(a) na zalihi
RADOST DARIVANJA – ideje za izradu maštovitih poklona
Samo 2 komad(a) na zalihi
Bilo da se želite okušati u radu pastelama prvi put, usavršiti neku novu tehniku ili otkriti kako koristiti sjenu i kontrast na svojoj slici za stvaranje dubine i ugođaja, ova knjiga odgovara na 200 pitanja o brojnim temama…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Čemu nas uče pčele?
Život pčela i struktura njihovih društva impresivno su čudo prirode. Od povijesti pčelarstva, kroz biologiju pčela i strukturu njihovih zajednica, pa sve do praktičnih savjeta o njihovu uzgoju.
Na zalihi
Ovaj sažet i jednostavno pisan priručnik namijenjen je ljubiteljima vina i vinogradarima amaterima. Opisani su vinova loza i grožđe, mošt, vino, punjenje u boce, vinski podrum i posude za proizvodnju vina. Na kraju je rječnik pojmova.
Na zalihi
Med, baš kao i druge pčelinje proizvode o kojima pišemo u ovom priručniku (propolis, matična mliječ..), ubrajamo u jedinu zdravu hranu koja dolazi u svom prirodnom obliku, bez ikakvih dodataka i aditiva. Med i matična mliječ proizvodi su koji jačaju organizam, pomažu kod niza fizičkih i psihičkih tegoba, vračaju energiju…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.