Orezivanje i oblikovanje – ilustrirani praktični priručnik
51,76 € 46,58 €
Priručnik sadrži više od 700 ilustracija i fotografija i pruža savjete o metodama pravilnog orezivanja i oblikovanja vrtnih biljaka…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 51,76 €Orezivanje i oblikovanje – ilustrirani praktični priručnik
Priručnik sadrži više od 700 ilustracija i fotografija i pruža savjete o metodama pravilnog orezivanja i oblikovanja vrtnih biljaka.
Takav pristup ima mnoge prednosti uključujući pojačano cvjetanje i plodnost, biljke postaju zdravije, poboljšava se njihov oblik, a i vrt postaje uredniji.
Poglavlja su složena prema vrstama biljaka, a obuhvaćaju ukrasne stablašice, grmove, topijare, živice, penjačice te zidne grmove i ruže.
Poglavlja o voćkama sadrže savjete o voćkama stablašicama, penjačicama i bobičastom voću.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 256 |
Format | 24 x 31 cm |
Godina izdanja | 2010 |
Izdavač | |
Uvez | Tvrdi |
ISBN | 9789532182491 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Autorova praktična iskustva i zapažanja temeljena na njima te nova saznanja ugrađena u materijal čine ga vrijednim i u smislu objedinjavanja na jednome mjestu svega što je ponajprije praktičarima potrebno. Prikazani su i opisani primjeri rogova od uzgojno nevrijednih do vrlo vrijednih, svih starosnih klasa s naglaskom na važnost potrebe odstrjela u svrhu poboljšanja cijele populacije.
Na zalihi
Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umjetnik uz korak-po-korak fotografije i ilustracije.
Od provjeravanja imate li pravi pribor i opremu do rješavanja uobičajenih pogrešaka, ova knjiga sadrži sve pouzdane odgovore koji su vam potrebni za stjecanje samopouzdanja i dostizanje nove razine vještine…
Samo 1 komad(a) na zalihi
PRIRODNI BILJNI PRIPRAVCI jednostavni za spravljanje (trebaju vam samo voda, biljke i nekoliko posuda), ovi učinkoviti prirodni i ekološki pripravci omogućit će vam održavanje cijelog biljnoga raja. Oni su budućnost u području održavanja vrta jer osim što su pristupačni svim kućnim budžetima, njihove biljne sirovine prirodno su obnovljive, kao i kišnica.
Na zalihi
Mačke – potpuni vodič sveobuhvatni je priručnik o svemu što se odnosi na mačji svijet. Prvi dio sadrži podrobne informacije i savjete o svim aspektima skrbi o mačkama, uključujući biranje mačke ili mačića, hranjenje, njegu, zdravstvena pitanja, uzgoj, školovanje i igru…
Na zalihi
Čemu nas uče pčele?
Život pčela i struktura njihovih društva impresivno su čudo prirode. Od povijesti pčelarstva, kroz biologiju pčela i strukturu njihovih zajednica, pa sve do praktičnih savjeta o njihovu uzgoju.
Na zalihi
Nezaobilazan priručnik u tri djela s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele svladati ribolov iz barke…
Na zalihi
Med, baš kao i druge pčelinje proizvode o kojima pišemo u ovom priručniku (propolis, matična mliječ..), ubrajamo u jedinu zdravu hranu koja dolazi u svom prirodnom obliku, bez ikakvih dodataka i aditiva. Med i matična mliječ proizvodi su koji jačaju organizam, pomažu kod niza fizičkih i psihičkih tegoba, vračaju energiju…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Vodič za početnike s korak-po-korak uputama i 10 projekata
Naučite crtati mrtvu prirodu je važan priručnik za početnike koji žele naučiti osnove i uživati u crtanju. 10 praktičnih demonstracija prikazanih korak-po-korak i ilustriranih fotografijama u boji…
Samo 2 komad(a) na zalihi
“Priručnik za uzgoj kanarinaca” predstavlja cjelovito djelo o uzgoju kanarinaca kao najomiljenijih pernatih ljubimaca i praktičan je spoj spoznaja iz povijesti uzgoja te modernog načina uzgoja. Priručnik podrobno opisuje kanarince pjesme, boje i stasa, ilustriran je s više od 100 fotografija koje jasno oslikavaju rase kanarinaca…
Nema na zalihi
Sve o papigama kao kućnim ljubimcima.
Ukoliko ste odlučili za kućnog ljubimca imati papigu, morate biti spremni pružiti joj ljubav i pažnju koja joj je potrebna. Riječ je o iznimno inteligentnim životinjama, ali i o najosjećajnim pripadnicima životinjskog svijeta…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.