Što i kako jedemo

17,80 

Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica…

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 17,80 
+ -
  Okvirni datum dostave: lip 17. – lip 21.

Što i kako jedemo

Sve je pod kontrolom?

Knjiga složenu problematiku odnosa hrane, prehrane i zdravlja čitateljstvu predstavlja slikovito, jednostavno i zabavno. Govori o rizicima kontaminacije namirnica od karcinogenih tvari, o rizicima novih tehnologija i posebno o rizicima krivotvorenja namirnica.

Kod izbora namirnica često analizira ljudsku psihologiju, navodeći da čovjek relativno lako prihvaća rizik od ulaska u automobil i avion, ali nikako ne prihvaća rizik od onoga što se nalazi u tanjuru. Ovo je prije svega edukativno štivo koje bi trebao pročitati svatko koga zanima što i kako jede i kave će posljedice biti po njegovo zdravlje.

Dr. sc. Ignac Kulier jedan je od vodećih autoriteta u području prehrane. Do sada je objavio 17 knjiga na temu hrane, prehrane i zdravlja. Ova knjiga nudi odgovore toliko potrebne danas, kad ne znamo čemu vjerovati po pitanju hrane. Autor odgovara na brojna pitanja što se događa s hranom oko nas i što sve nalazi put do naših trpeza. Iznosi gole činjenice i manirom istraživača analizira pojave, njihove uzroke i posljedice.

Autor

Broj stranica

375

Format

15 x 24 cm

Godina izdanja

2013

Izdavač

Uvez

Meki

ISBN

9789537306892

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Što i kako jedemo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories