Novo u ponudi

 • 515,90 Kn 99,00 Kn

  Volite li čitati krimi knjige? Ovaj put za Vas smo izdvojili uzbudljivi krimi komplet koji jednostavno morate pročitati! Uđite u svijet mračnih tajna! Sve knjige su meki uvez. Uživajte u čitanju uz najbolje komplete samo na eknjizara.hr stranici 🙂


  Za sva pitanja možete nas kontaktirati. Imajte na umu da su kompleti u ograničenim količinama!

 • 89,00 Kn

  Najmlađa kćer Macka Mackenzia Missy oteta je za vrijeme obiteljskog ljetovanja. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je  u nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mack  jedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijenit njegov život.

 • 236,00 Kn 119,00 Kn

  Milijarderov komplet sadrži 4 knjige za samo 119 kuna. Sve knjige su meki uvez. Uživajte u čitanju uz najbolje komplete samo na eknjizara.hr stranici 🙂


  Za sva pitanja možete nas kontaktirati. Imajte na umu da su kompleti u ograničenim količinama!

 • 99,00 Kn

  Slikovnice – kartonke
  10 stranica
  Male šumske životinje


   90,00 kn po kompletu
  (6 slikovnica)

 • 120,00 Kn

  Slikovnice – kartonke
  10 stranica
  Pronađi, Složi, Oboji

  3 u 1 – puzzle – bojalica – priča


   120,00 kn po kompletu
  (6 slikovnica)

 • 99,00 Kn

  Predstavljamo vam knjigu iz „Biblioteke za male genijalce“ – „Abeceda hrabrosti“. Ova knjiga pomoći će vašem djetetu da se pripremi za školu i riješi najčešćih dječjih strahova. Uz ovu knjigu dijete se neće bojati mraka, pauka, dizala ili liječnika. – „Abeceda hrabrosti“ prava je bajkoterapija za vaše dijete.

 • 59,00 Kn

  Gotovo je puno desetljeće prošlo otkako je Andy Sachs dala otkaz na poslu “za koji bi milijun djevojaka umrlo”, na mjestu suradnice Mirande Priestly u časopisu Runway – na snu koji se pokazao kao noćna mora. Andy i Emily, njezina nekadašnja glavna suparnica, u međuvremenu su zajedničkim snagama pokrenule luksuzni časopis o vjenčanjima. The Plunge je brzo postao neizostavno štivo za mlade žene sa stilom. Sad su njih dvije šefice: Andy piše i putuje do mile volje, a Emily planira zabave i pribavlja oglašivače kao iskusna profesionalka.

  Što je još bolje, Andy je upoznala ljubav svog života. Max Harrison, nasljednik ugledne medijske obitelji, samouvjeren je, uspješan i neodoljivo prelijep. Njihovo vjenčanje bit će glavna tema svih društvenih rubrika. Kad se njihovi prijatelji i rodbina okupe u čast presretnoga para, Andy Sachs je na vrhu svijeta.

  Samo, karma zna biti kuja. Kad svane jutro vjenčanja, Andy ne može zaboraviti prošlost. A kad otkrije tajno pismo s poraznim implikacijama, njezina se trema zbog udaje pretvori u jezivu stravu. Nije ni slutila da će je nastojanja da si stvori sjajni novi život vratiti onome mraku iz kojeg je jedva pobjegla prije deset godina – i dovesti ravno na put samoga vraga…

 • 59,00 Kn 49,00 Kn

  Jedna od najpopularnijih autorica takozvanog chick-lita Lauren Weisberger svojim se trećim romanom na velika vrata te ubrzo krenula na osvajanje vrhova top-lista prodaje.

  Emmy je novopečena singl cura, iako ne vlastitim izborom. Gotovo se dočepala prstena koji toliko priželjkuje i već je mogla čuti dječji plač kad ju je dečko ostavio zbog dvadesetogodišnje osobne trenerice fitnesa koju mu je sama Emmy unajmila.

  Leigh je nova zvijezda na izdavačkom nebu New Yorka i gotovo se domogla dugo snivanog mjesta najmlađe urednice u prestižnoj izdavačkoj kući. U vezi je s prezgodnim, perspektivnim sportskim voditeljem za kojim uzdišu mnoge njujorške udavače, a nedavno je postala i ponosnom vlasnicom ekskluzivnog stana koji je kupila vlastitim sredstvima.

  Adriana je prelijepa kći bivše superuspješne manekenke i bogatog biznismena, a njezinim venama teče vruća brazilska krv. Adriana posjeduje onu specifičnu vrstu ženstvenosti koju samo južnoamerikanke imaju i ni u jednoj prilici ne ustručava je se upotrijebiti.

  Iako prezadovoljne onim što su postigle u prošlosti, tri najbolje prijateljice nisu baš sigurne da im se sviđa ono što donosi budućnost, pa će jedne večeri pasti jedna posve neobična oklada…

 • 99,00 Kn 89,00 Kn
  Pamuk u romanu Crna knjiga potpuno pobija uobičajene dihotomije – Istok/Zapad, jednakost/različitost, zajednica/individua, fikcija/realnost – time što ih smatra našom univerzalnom potragom za identitetom. Ponekad razigran, ponekad ljut, on se hvata ukoštac s demonom pisanja, ne da bi dao logičnu formu i značenje svojoj priči, već da bi odolio tom prirodnom impulsu budući da te kvalitete ne postoje u stvarnom životu.
  Na prvi pogled, ovo je detektivski roman o advokatu umornom od života, Galipu, koji jednu sedmicu obilazi Istanbul uzduž i poprijeko u potrazi za svojom nestalom suprugom Rujom, koja je osim toga i njegova rodica. Galip sumnja da je Ruja pobjegla sa Dželalom, svojim polubratom, poznatim kolumnistom koji je Galipu, dok je bio dječak, bio idol, a siguran je da ga Ruja smatra privlačnim. No vrlo brzo nakon toga slijedi odmak od tipične detektivske priče. Galip shvata da je ključ za nalaženje Ruje poimanje Dželalove prirode, te da on sam postane Dželal. Kada njegovom bezobzirnošću (ili namjerom?) Dželal biva ubijen, a i Ruja, on obećava da će novinama i dalje dostavljati Dželalove stare, neobjavljene kolumne, iako su sve one, ustvari, njegova djela.
 • 129,00 Kn 119,00 Kn

  401. godina prije Krista. Perzijski kralj Artakserkso preuzima prijestolje nakon smrti svoga oca Darija i započinje vladati golemim carstvom koje se proteže od Egejskog mora do sjeverne Indije. U strahu da ga s moćnog položaja ne svrgne njegov brat Kir, Artakserkso naruči njegovo ubojstvo, međutim Kir vješto izbjegne smrt i odluči se osvetiti svome častohlepnom bratu. Okuplja najsnažniju vojsku grčkih plaćenika, hrabrih i neustrašivih Spartanaca koji su u nedavnim bitkama kod Termopila pokazali da se ne povlače ni u bezizglednim bitkama, te kreće u napad na perzijsku vojsku. U krvavoj bitci Artakserkso ubija Kira i kreće u progon Kirove vojske u kojoj je ostalo desetak tisuća nezaštićenih grčkih vojnika, žena i djece. Daleko od doma i pod stalnom prijetnjom neprijateljskog napada, iscrpljeni Grci kreću na nevjerojatno putovanje kroz nesmiljenu perzijsku pustinju i opasne klance i planine, predvođeni mladim Atenjaninom Ksenofontom, koji se nad preostalim vojnicima istaknuo svojom mudrošću kojom ga je podučio njegov stari učitelj Sokrat… »Igguldenov najbolji roman dosad, koji oživljava nevjerojatan svijet drevne Perzije.« Sunday Express »Autor je još jednom dokazao da je iznad svih kad je u pitanju epski povijesni roman.« Daily Mirror »Iggulden pripovijeda iznimno potresnu priču, s obiljem akcije i veličanstvenom prirodom koja okružuje radnju.« The Times Conn Iggulden ( 1971.) suvremeni je britanski pisac povijesnih romana. Autor je serijala o mongolskom carstvu predvođenom Džingis-kanom i njegovim nasljednicima, te serijala o imperatoru Juliju Cezaru, kojima je stekao slavu i status jednog od najcjenjenijih pisaca povijesnih romana. Spartanski sokol samostalni je roman o jednoj od najistaknutijih povijesnih epskih pustolovina hrabre grčke vojske.

 • 49,00 Kn

  Posebno izdanje omiljenog serijala o Tomu Gatesu napisano je i objavljeno u povodu Svjetskog dana knjige kako bi se sve građane bez obzira na dob potaknulo da više čitaju i otkrivaju radost koju pružaju knjige.

  Svojim prepoznatljivim humorom i zabavnim crtkarijama Tom opisuje zgode i nezgode proslave tjedna knjige koji se održava u njegovoj školi: pripreme kostima za povorku knjiga i veliku razmjenu knjiga.
  Ovaj komplet sadrži i poklon materijal na 24 stranice s idejama kako proslaviti Svjetski dan knjige. U njemu se nalaze razne aktivnosti za poticanje čitanja i kreativnosti, ali i posebno iznenađenje. Skeniranjem kodova pametnim telefonom ili tabletom otkriti ćete glazbu, fotogalerije i videozapise.

 • 125,00 Kn 120,00 Kn

  Dan Brown, autor svjetskog bestselera Da Vincijev kod, objavljuje svoju prvu slikovnicu – duhovitu, nevjerojatno zabavnu knjigu koja uključuje glazbu i u koju će se zaljubiti čitatelji svih uzrasta.

  Jeste li spremni za DIVLJU AVANTURU?

  Putujući šumama i morima s Maestrom Mišem i njegovim prijateljima glazbenicima, upoznat ćeš velikog plavog kita i hitronoge geparde, sićušne bube i ljupke labudove. Svi oni podijelit će s tobom svoje tajne.

  Usput ćeš možda naići i na neka iznenađenja što ih je Maestro Miš ostavio u knjizi za tebe – skrivenu zujavu pčelu, zbrkana slova što skrivaju neko značenje, pa čak i šifriranu poruku da je odgonetneš!

  Dan Brown, autor velikih svjetskih bestselera, napisao je svoju prvu slikovnicu – zanimljivu, zabavnu i jedinstvenu knjigu punu glazbe i zagonetki!

  Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor!

  Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove.

  Glazbu za slikovnicu izvodi Zagrebački festivalski orkestar (Zagreb Festival Orchestra) iz Hrvatske, a snima i producira američka diskografska i producentska tvrtka PARMA Recordings.

  Divljoj simfoniji Dan Brown kombinira glazbu i pisanu riječ za novi naraštaj mladih, koristeći se najmodernijom tehnologijom. „Obožavam pripovijedanje i u svojim romanima uvijek nastojim ispreplesti raznolike teme“, objašnjava Brown.

  „Bio sam uzbuđen što sam s Divljom simfonijom mogao nastaviti nadograđivati tu ideju i osmisliti uistinu slojevito iskustvo, koristeći se istodobno trima različitim izričajima: likovnom umjetnošću, glazbom i riječima.“

 • 99,00 Kn

  Predstavljamo vam knjigu iz  „Biblioteke za male genijalce“, „Abeceda dobrote“. Ova knjiga pomoći će vašem djetetu da se pripremi za školu, prevlada dječje strahove i agresiju, nauči se brinuti o vlastitu zdravlju te voljeti i poštovati svoje prijatelje, biti pristojno, poslušno i marljivo.

 • 100,00 Kn 90,00 Kn

  Knjiga pjesama sabranih iz autorova dugogodišnjeg djelovanja kao pjesnika i kao pjevača. Sadrži autorske pjesme i pjesme koje je pjevao, ali su ih napisali drugi autori, a koje su u knjizi naslovljene “Kao da su moje” što označava koliko su one vremenom i njegovim izražajnim izvođenjem postale njegove. Nježnost i tuga u stihovima te dirljivo izvođenje glavne su odlike ove poezije koja kroz Montena (Sarajliju, vječno vjernim svome gradu) mame suze.

 • 115,00 Kn 110,00 Kn

  Ispovijest heroinske ovisnice Christiane F. i nakon više od 20 godina plijeni iskrenim i bolnim svjedočenjem o paklu droge. Ništa nije prešućeno, ništa nije uljepšano, jer neke su stvari jednostavno toliko gadne da ih se ni uz najbolju volju ne može uljepšati. Christiane nije prešutjela ni vlastito licemjerje i samozavaravanje, koji su je sprečavali da uvidi kako je nisko pala, čak i kada se počela prostituirati kako bi zaradila dovoljno za svakodnevnu dozu heroina – narkić uvijek nađe izgovor. Nekoliko je godina lagala samoj sebi i svima oko sebe, dok nije shvatila da će ili umrijeti ili skinuti se s horsa. Preduvjet spasa bilo je priznavanje istine, i tako je Christiane odbacila laži i progovorila. Rezultat je ova knjiga.

 • 39,00 Kn

  Zlata je ponovno došla u posjet u Šljukino Gnijezdo. No, željela je iznenaditi Zvrčka i Mljaca pa ovaj put nije došla sama. Dovela je i svoju novu prijateljicu, Divnu. A Divna je jednostavno fenomenalna. Nitko ne radi kolut natrag bolje od nje, napraviti savršenu zvijezdu za nju nije nikakav problem, a na violini je pravi virtuoz. Čini se da jednostavno radi sve savršeno. Ili možda postoji nešto što je preteško i za nju?

  Holly Hobbie bavi se pisanjem više od trideset godina. Autorica je višestruko nagrađivane serije slikovnica o Zvrčku i Mljacu (Toot&Puddle). Majka je četvero odrasle djece, a živi s mužem u Conwayu, Massachusetts.

 • 59,00 Kn 49,00 Kn

  Sedamnaestogodišnji Francis Ross nestaje iz malog naselja Dove River, u zabačenom, snijegom i nepogodama okovanom dijelu Kanade, 1867. godine. Istoga dana njegova majka otkriva skalpirano tijelo njegova prijatelja i susjeda, Francuza i trgovca krznom, Laurenta Jammeta. Ubojstvo će u tu malu zajednicu, koju čine uglavnom škotski emigranati, privući cijeli niz likova – od predstavnika Tvrtke za prodaju krzna, poput mladog Donalda Moodyja, koji će pokušati riješiti slučaj, do ekscentričnog Thomasa Sturrocka, privučenog tajanstvenom pločicom u posjedu pokojnog trgovca.

  No tek će pojava tragača Williama Parkera, uhvaćenog kako pretražuje kolibu pokojnika, uzbuniti mjesto, a najviše Francisovu majku, uvjerenu da bi joj Parker mogao nešto reći o njezinu odbjeglom sinu. Gospođa Ross, pritisnuta bremenom lošeg braka i grižnjom savjesti da je podbacila kao majka, odlučit će pobjeći s Parkerom i otputiti se u potragu za sinom ne bi li dokazala da on nije mogući ubojica.

  Ove naizgled nespojive likove putovanje će odvesti duboko u kanadsku divljinu, kroz snijegom zametene šume i tundru, kroz pustopoljine koje izazivaju divljenje i jezu, naseljene jedino divljim životinjama, čudacima i bjeguncima. Potraga za sinom i pravim ubojicom otkrit će davno nestale sestre, zaboravljenu indijansku kulturu i bogatstvo koje se krije u ukradenim krznima, a gospođa Ross usput će pokušati pronaći i davno zaboravljeni dio sebe.

  Dobitnik nagrade Costa za knjigu godine i polufinalist nagrade Orange, “Nježnost vukova”, debitantski roman Stef Penney, nevjerojatno je djelo panoramskih opisa i pripovijedanja. Filmska scenaristica Stef Penney maestralno ocrtava nesmiljenu i oštru kanadsku divljinu, ali i zajednice čiji su članovi rođeni i odrasli u izolaciji u kojoj i žive.

  Pustolovina, napetost, obrati, kompleksne ljudske žudnje, motivacije i odnosi dio su ove povijesne priče, uzbudljiva trilera ili detektivskog romana.

 • 60,00 Kn 50,00 Kn
  Priča ima u svim vremenima i kulturama. Ponekad su te priče tako lijepe da ih rado prihvate i u drugim kulturama. To je slučaj s Kelile i Demne.
  Prije otprilike tri hiljade godina indijski je car zapovijedio da se one stave na papir. Čuo to perzijski šah i dao da se prokrijumčare u Perziju. Od njih Perzijanci napraviše svoju verziju. Nekoliko vijekova kasnije ta je knjiga donesena u arapski svijet i postala dio arapskog kulturnog naslijeđa. Nakon još nekoliko vijekova knjiga je ponovo vraćena u Perziju, a kasnije su joj dodane i nove priče. Danas, poslije petnaest vijekova, Kader Abdolah je napravio njenu holandsku verziju.
  Priče iz Kelile i Demne se pripovijedaju na indijskom dvoru, gdje brahman Bidpa indijskom caru priča prekrasne priče. Svaka priča odmah vodi ka drugoj priči, a i likovi se služe njima kako bi pripovijedali storije o prijateljstvu, mržnji, izdaji i ljubavi.
  Kelile i Demne se čine iznenađujuće modernim i u sjajnoj verziji Kadera Abdolaha ostavljaju veoma snažan utisak.

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 300 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X