Sniženje
meso-divljaci

Meso divljači – obrada

99,00 Kn 49,00 Kn

Dostupno

Kratak opis

• Pouzdan lovački savjetnik
• Proizvodnja mesa divljači
• Spremanje dijelova divljači
• SPECIJALNI DODATAK: šunke, salame, paštete

Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.
Compare Interaktivni pregled
Kategorije: , ,
Autor:

Olgierd E. J. Kujawski

Broj stranica:

127

Format:

15×20 cm

Godina izdanja:

2008

ISBN:

978-953-6926-58-9

Izdavač:

Stanek d.o.o.

Uvez:

Meki

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 300 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042 207 215

X