Meso divljači – obrada

6,50 

Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,50 
+ -
  Okvirni datum dostave: stu 10. – stu 14.

Meso divljači – obrada

• Pouzdan lovački savjetnik
• Proizvodnja mesa divljači
• Spremanje dijelova divljači
• SPECIJALNI DODATAK: šunke, salame, paštete

Knjiga tematizira pripremanje i spremanje mesa divljači, a njzin autor grof Kujawski kao stručnjak u području higijene divljači, iznosi higijenske standarde koji su kao odredbe pravno važeći u zemljama Europske unije od 1. siječnja 2006. godine. Autor detaljno obrađuje higijensku proizvodnju mesa nakon odstrjeljivanja i rasijecanja same divljači, proširujući to svojim savjetima o spremanju šunke, salama i pašteta od divljači.
Autor

Broj stranica

127

Format

15×20 cm

Godina izdanja

2008

ISBN

9789536926596, 978-953-6926-58-9

Izdavač

Stanek d.o.o.

Uvez

Meki

Interaktivni pregled

Prelistaj knjigu “Meso divljači”

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Meso divljači – obrada”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

SKU: 42240 Kategorije , ,
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories