Brze i jednostavne slastice
13,14 €
Recepti su vrlo ukusni, jednostavni i brzi, za sve koji nemaju puno vremena za pripremu slastica ili im se jednostavno ne da dugo stajati uz štednjak…
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 13,14 €Brze i jednostavne slastice
UHVATILA TE ŽELJA ZA SLATKIM?
Utaži ju neodoljivim slasticama iz ove knjige!
Recepti su vrlo ukusni, jednostavni i brzi, za sve koji nemaju puno vremena za pripremu slastica ili im se jednostavno ne da dugo stajati uz štednjak…
Tvoja je kuhinja savršeno opremljena, ali skuhati jaje ti se čini kao veliki pothvat?
Ujutro nisi u stanju pripremiti zahtjevan doručak?
Imaš veliku želju zadiviti prijatelje veličanstvenim desertom, ali, kad bolje razmisliš, nemaš ni vremena niti volje pripremiti ga?
Ova ja kuharica baš za tebe!
Alice Belossi, autorica i blogerica, pripremila je zbirku superjednostavnih i superbrzih recepata za ukusne slastice kojima nitko neće moći odoljeti!
Alice Belossi, autorica i blogerica, pripremila je zbirku superjednostavnih i superbrzih recepata za ukusne slastice kojima nitko neće moći odoljeti!
O autorici kuharice Brze i jednostavne slastice:
Nakon što je sudjelovala u emisiji Dobar, bolji, najbolji… talijanski slastičar (Bake off), ALICE BALOSSI je odlučila posvetiti se svojoj strasti prema slastičarstvu. Počela je pisati uspješan blog I dolci di Alice, piše novinske i internetske članke, sudjeluje u televizijskim emisijama. Obožava podučavati umijeću slastičarstva kako bi taj vid umjetnosti približila što široj publici. Strastvena je ljubiteljica pin-up stila i 50-ih godina prošlog stoljeća, koje svakodnevno živi kroz svoj stil odijevanja, ukusa u glazbi i, posebice, u slastičarstvu. Voli pripremati i jesti lijepe, ukusne i, nadasve, jednostavne slastice!
PAOLO MOSCA suautor je ove knjige, autor mnogih uspješnih televizijskih emisija i spisatelj. Surađuje s najvećim talijanskim televizijskim kućama. Obožava svoju lijenost i ne da drugima da ga ometaju…
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 200 |
Format | 17 x 24 cm |
Godina izdanja | 2019 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789531426602 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.