David i Golijat – Slabi i neprilagođeni u borbi s divovima

99,00 kn (13,14 €) 79,00 kn (10,49 €)

Svi mi znamo da i slabiji pobjeđuju – tako kaže legenda o Davidu i Golijatu, a vidjeli smo to i vlastitim očima. Ili možda nismo? Svojim darom da uoči i ono što se teško prepoznaje, u Davidu i Golijatu Malcolm Gladwell pronalazi pravilnosti u odnosima slabih i jakih, moćnih i nemoćnih. Gladwell istražuje borbe u Sjevernoj Irskoj i Vijetnamu, donosi razmišljanja boraca za ljudska prava i znanstvenika koji istražuju rak, i pretresa odvijanje nastave u uspješnim i neuspješnim razredima – a sve kako bi pokazao da smo pogrešno shvatili pravo značenje društvenih prednosti i nedostataka.

 

Još nekoliko primjeraka

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 99,00 kn (13,14 €)
+ -
  Okvirni datum dostave: pro 05. – pro 09.

Svi mi znamo da i slabiji pobjeđuju – tako kaže legenda o Davidu i Golijatu, a vidjeli smo to i vlastitim očima. Ili možda nismo?

Svojim darom da uoči i ono što se teško prepoznaje, u Davidu i Golijatu Malcolm Gladwell pronalazi pravilnosti u odnosima slabih i jakih, moćnih i nemoćnih.

Gladwell istražuje borbe u Sjevernoj Irskoj i Vijetnamu, donosi razmišljanja boraca za ljudska prava i znanstvenika koji istražuju rak, i pretresa odvijanje nastave u uspješnim i neuspješnim razredima – a sve kako bi pokazao da smo pogrešno shvatili pravo značenje društvenih prednosti i nedostataka.

Može li traumatično djetinjstvo postati prednost? A teškoće s čitanjem? Trebate li zaista slati dijete u najbolju moguću školu? Što o tome možemo saznati od uspješnih ljudi koji su u djetinjstvu bili siromašni i prikraćeni? Pisana na temelju psihologije, povijesti, prirodnih i političkih znanosti te poslovanja, David i Golijat je divna knjiga o silnoj snazi nekonvencionalnog.

Autor

Godina izdanja

2014

Uvez

Meki

Broj stranica

263

Izdavač

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “David i Golijat – Slabi i neprilagođeni u borbi s divovima”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

[testimonial_view id=2]
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories