Godine s Laurom Diaz

13,14 

Ispunjen slikovitim prikazima i osobnim dramama roman Godine s Laurom Diaz bogat je povijesni pregled dvadesetog stoljeća viđen očima žene koja je postala dijelom meksičke i svjetske povijesti. Svjedočeći svim političkim i tehnološkim usponima, ali i gorkim društvenim nejednakostima, rođena na djedovoj plantaži, iskusivši sve privilegije, ali i prokletstvo bogatstva, Laura Diaz…

Nema na zalihi


Godine s Laurom Diaz

Ispunjen slikovitim prikazima i osobnim dramama roman Godine s Laurom Diaz bogat je povijesni pregled dvadesetog stoljeća. Viđen je očima žene koja je postala dijelom meksičke i svjetske povijesti. Svjedočeći svim političkim i tehnološkim usponima. Ali i gorkim društvenim nejednakostima. Rođena je na djedovoj plantaži, iskusivši sve privilegije, ali i prokletstvo bogatstva. Laura Diaz izuzetna je djevojka, izvrsna majka i odana žena. Ljubavnica je važnog čovjeka, a njezin je život presjek svih povijesnih paradoksa jednog turbulentnog prostora i vremena.
Istančan hrvatski prijevod Anke Katušić-Balen živo će vam dočarati ženski glas kojim progovara Carlos Fuentes, autor koji svjedoči, proučava i kritizira meksičku povijest kao nijedan drugi.

Carlos Fuentes, rođen u Panami 1928., školovao se u Meksiku i SAD-u, dobitnik je mnogobrojnih nagrada kao romanopisac, esejist, i kritičar, između ostalih i Cervantesove nagrade 1987. godine.

Autor

Broj stranica

504

Godina izdanja

2002

Izdavač

Uvez

Tvrdi

ISBN

9789532200225

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Godine s Laurom Diaz”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories