Kako sam upoznao Boga

21,24  (160,03 kn) 17,25  (129,97 kn)

Ako ste ikada željeli znati kako to izgleda neposredno se suočiti s Božjom sviješću i potom u svakodnevnom životu živjeti u Njezinoj Prisutnosti, ova knjiga će vam to omogućiti…

Još nekoliko primjeraka

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 21,24  (160,03 kn)
  Okvirni datum dostave: velj 08. – velj 12.

Kako sam upoznao Boga

Tajna svega

Ako ste ikada željeli znati kako to izgleda neposredno se suočiti s Božjom sviješću i potom u svakodnevnom životu živjeti u Njezinoj Prisutnosti, ova knjiga će vam to omogućiti.

Zajedništvo s Bogom je najdublja prisnost. Naša nutrina, svaki njezin najtajniji zakutak, svaka, pa i najmanja tajna, koju držimo samo svojom Njemu je vidljiva i znana. Čitav naš život zbiva se u Njegovoj beskrajnoj “Nutrini”, koja nas posve prožima kao sama naša nutrina. A kad nam se otkrije, tada su nam neposredno znana i Stanja Njegove Svijesti.

 

Knjiga Kako sam upoznao Boga sasvim je izuzetna biografija prožeta i natopljena osebujnom duhovnom energijom čovjeka u potrazi za najvišom Istinom u kojoj iz dana u dan pročišćava sebe, kako bi naposljetku sasvim jasno ugledao Svjetlo.

Upravo u ovoj knjizi podareno je čitatelju upečatljivo svjedočenje prosvijetljenog koji u svijet gleda iz zjenice Njegova oka, otkrivajući značenje božanske manifestacije u osobi i svijetu u kojem živimo. Pišući o svojem duhovnom putu, duboko iskreno i predano, podario je sebe kako bismo i sami bili preplavljeni čudesnim Svjetlom koje poziva da pogledamo iz središta Njegova pogleda.

Jasminka Domaš, književnica

 

… Bio je to trenutak prepoznavanja bezvremene sjedinjenosti s Bogom-sobom. A sjedinjenost je prepoznata kao prirodno stanje – kao istinska vlastitost i najsvojskija stvarnost. U odnosu na to i takvo stanje, uobičajena pojavnost poprima kakvoću sjenovite predstave.

Iz predgovora Vesne Krmpotić

 

Nakon stotinjak i više pročitanih i uređenih rukopisa o duhovnosti, s punom sigurnošću mogu reći da je knjiga gosp. Darka Gottlichera najbliži odgovor na pitanje “postoji li Bog i kako ga spoznati”.

Gosp. Darko Gottlicher uistinu je prosvijetljena osoba.

Vladimir Jakolić, urednik

Autor

Godina izdanja

2011

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Broj stranica

256

ISBN

9789532890389

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Kako sam upoznao Boga”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Recenzije

Još nema recenzija.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 31728 Kategorije , , ,
Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories