Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
5,30 € 4,77 €
Zašto starimo i kako da usporimo ovaj proces, mitohondrij- ima nešto povezano s njime, prognoza procesa starenja, koliko imaš godina?-pogled u ogledalo
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 5,30 €Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
Zašto starimo i kako da usporimo ovaj proces, mitohondrij- ima nešto povezano s njime, prognoza procesa starenja, koliko imaš godina?-pogled u ogledalo
Knjiga Ane Gifing prava je dragocjenost u spoznajnom, ali i u literarnom smislu.
S genima koje je naslijedio, čovjek krupnim koracima stupa u borbu s biološkim satom.
Ako je starenje proces koji se liječi, kako nam autorica ove knjige i govori, tada sve tri kategorije koje poznajemo mijenjaju svoj smisao.
Povijest seli u prošlost, sadašnjost biva obogaćena ovakvim saznanjima i postignućima koja je produljuju do neslućenih mogućnosti, dok budućnost ne predstavlja više samo tajnu, jer stvari postaju predvidive.
Ova knjiga nije samo dijagnoza, već i vodič kroz zdravlje do imperativa današnjice, a to je ljepota – i vanjska i unutarnja.
U knjizi ćete saznati više o biologiji starenja, alkemiji mladosti, Alzheimerovoj bolesti, krononutricionizmu i pravilnoj prehrani za pomlađivanje organizma.
Više u knjizi Kako usporiti starenje – Alkemija mladosti
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 120 |
Format | 14 x 23 cm |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532742954 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Na zalihi
Kolači iz vlastite kuhinje jednostavno su ukusniji! A kad nemate mnogo vremena na raspolaganju, s ovom knjigom pripremljenom s mnogo ljubavi pri ruci vam je više od 100 odličnih ideja za recepte koji zahtijevaju najviše 30 minuta aktivnog rada. Zavodljivi voćni kolači, ukusni kolači iz lima, brzi klasici, izvrsne torte i biskvitne rolade ili slasni zalogaji – izbor je golem…
Nema na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.