Kod kuće je najgore

18,45 

Ova se knjiga prvi put pojavila kod nas davne 1982. godine i do danas je doživjela više izdanja. O njoj bi možda bilo dovoljno reći da je najprodavanija i najuspješnija od svih Kishonovih knjiga u svijetu, a da je na hebrejskom jeziku najprodavanija knjiga iza – Biblije. Možda je to i razumljivo zato što je Kishon najduhovitiji i najzabavniji kad piše o sebi i svojoj obitelji, što će reći o, najboljoj od svih žena, o sinovima Rafiju i Amiru i o kćeri Renani…

Samo 1 komad(a) na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 18,45 
  Okvirni datum dostave: velj 28. – ožu 03.

Kod kuće je najgore

Ova se knjiga prvi put pojavila kod nas davne 1982. godine i do danas je doživjela više izdanja. O njoj bi možda bilo dovoljno reći da je najprodavanija i najuspješnija od svih Kishonovih knjiga u svijetu, a da je na hebrejskom jeziku najprodavanija knjiga iza – Biblije. Možda je to i razumljivo zato što je Kishon najduhovitiji i najzabavniji kad piše o sebi i svojoj obitelji, što će reći o, najboljoj od svih žena, o sinovima Rafiju i Amiru i o kćeri Renani.

Na kraju krajeva, riječ je o svakidašnjim zgodama i nezgodama koje doživljavaju roditelji širom svijeta, nešto u što se gotovo svaki čitatelj i čitateljica može lako uživjeti. Kishonove su knjige do sada tiskane u 43 milijuna primjeraka i prevedene na 37 jezika. Obiteljske priče “Kod kuće je najgore” najčitanija je hebrejska knjiga poslije Biblije. Na hrvatski je prevedeno 25 Kishonovih knjiga.

Uvez

Meki

Broj stranica

214

Godina izdanja

2022

Autor

Izdavač

ISBN

9789532593617

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Kod kuće je najgore”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories