Kronike iz Narnije 1-7 – komplet od 7 knjiga

79,63 

Četvero djece, braće i sestara, biva tokom Drugog svjetskog rata poslano iz nesigurnog Londona u sigurnu udaljenost osamljenog sela, u kuću neobičnog, starog profesora. Kao gradskim klincima poprilično im je dosadno u velikoj kući punoj soba i vrata, a da stvar bude nepodnošljivija, ne smiju ni bučiti, ni vikati, ni trčati, jer profesor nije naviknuo na djecu u kući. Tako oni krvare od dosade, dok jednog neprijatnog i kišnog dana ne smisle domišljatu igru skrivača po prostoru cijele kuće. Tako će mlađahna Lucy probati izaći iz ormara na krivu stranu, te se zateći u snježnoj zemlji vječne zime, ali ne i Božića, Narniji.

Na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 79,63 
+ -
  Okvirni datum dostave: velj 28. – ožu 03.

Kronike iz Narnije 1-7 – komplet od 7 knjiga

Kronike iz Narnije 1-7

Četvero djece, braće i sestara, biva tokom Drugog svjetskog rata poslano iz nesigurnog Londona u sigurnu udaljenost osamljenog sela, u kuću neobičnog, starog profesora. Kao gradskim klincima poprilično im je dosadno u velikoj kući punoj soba i vrata, a da stvar bude nepodnošljivija, ne smiju ni bučiti, ni vikati, ni trčati, jer profesor nije naviknuo na djecu u kući. Tako oni krvare od dosade, dok jednog neprijatnog i kišnog dana ne smisle domišljatu igru skrivača po prostoru cijele kuće. Tako će mlađahna Lucy probati izaći iz ormara na krivu stranu, te se zateći u snježnoj zemlji vječne zime, ali ne i Božića, Narniji. Tako će uskoro za njom i cijela horda isprva nevjernih, ali ubrzo uvjerenih braće i sestara. Zajedno će oni upoznati društvene i političke prilike hladne zemlje koju je začarala hladna ljepotica Bijela vještica imena Jadis. Iznenadit će se otkrićem svoje krucijalne uloge pri spasu Narnije, no iznenađenje će im bitno umanjiti narnijski pravi kralj/bog, moćni lav Aslan (lav na turski) čijim pristašama i sami postaju. Borba dobra sa zlim hrabro počinje. Prva polovica priče je tako snijegom optočena, a druga suncem. Kronike se sastoje od 7 naslova u 7 knjiga:

1. Čarobnjakov nećak

2. Lav, Vještica, Ormar

3. Konj i njegov dječak

4. Kraljević Kaspijan

5. Plovidba broda Zorogaza

6. Srebrni stolac

7. Posljednja bitka

” Na početku  nije bilo priče, nego je u meni bila samo slika snježne šume s kozonogim faunom koji se vrzma u žurbi noseći kišobran i mnoštvo paketa. Ta je slika bila u mojoj svijesti već kad sam bio šesnaestogodišnjak. A onda sam odjednom imao gotovo četrdeset godina i rekao sam sebi: Hajde da ispričam tu priču…” C.S. Lewis

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Kronike iz Narnije 1-7 – komplet od 7 knjiga”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories