Ljepota i zdravlje uz pomoć prirode
5,30 € 4,77 €
Ljepota i zdravlje uz pomoć prirode, autorice Slavice Marić donosi vam puno korisnih i praktičnih savjeta o maskama, biljnim losionima, piling kremama, kupkama na bazi biljaka.
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 5,30 €Ljepota i zdravlje uz pomoć prirode
Ljepota i zdravlje uz pomoć prirode, autorice Slavice Marić donosi vam puno korisnih i praktičnih savjeta o maskama, biljnim losionima, piling kremama, kupkama na bazi biljaka.
Otkrijte recepte od badema, češnjaka, breze, bundeve, jabuke, limuna, masline, pšenice, bijelog sljeza i mnoge druge.
Kreme, maske, losioni potrebni su za njegu žene. Ne treba zaboraviti da je njegovana žena i lijepa žena.
Međutim, u današnje vrijeme ljepota iziskuje dosta novaca. Cijene osnovnih kozmetičkih preparata su astronomske.
Ali, uz malo truda i dobre volje svaka žena može za svoj tip kože pripremiti prirodne preparate.
Ljekovito bilje nije moda i nema prolazni karakter, zato ono što naučite iz ovog priručnika predstavlja trajnu vrijednost.
Saznajte kako možete najlakše, i to bez ičije pomoći, postati i ostati lijepa uz malu pomoć čarobnih biljaka i ponekog cvijeta.
Par korsinih savjeta:
Biljke koje koristite isključivo nabavljajte u biljnim apotekama
Čajeve i losione ne držite u posudama od metala
Budite uporni u primjeni recepata
Ako ipak sami berete biljke, strogo vodite računa da nisu špricane kemikalijama jer, u tom slučaju, može biti više štete nego koristi
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 120 |
Format | 14 x 23 cm |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532742947 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
One su šarene i vesele – očaravajućem šarmu maštovito ukrašenih torti malo malo tko može odoljeti! U ovoj knjizi načinjenoj s ljubavlju pokazat ćemo vam kako i sami s lakoćom možete pripremiti slatka remek-djela.
Nema na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Zdravlje, samopomoć, kuharica. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.