Novi wok
26,41 € 23,77 €
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 26,41 €Novi wok
Jednostavna jela za suvremenu domaćicu
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi.
U Japanu postoji posuda u obliku woka za pripremanje tempure, u Tajlandu je to kata, a u Indiji karah! Zbog svoje čudesne uporabljivosti i prirodne pogodnosti za kuhanje na brzinu, savršen je za suvremenu domaćicu koja želi pripremiti čarobno jelo, no nema vremena satima boraviti u kuhinji. Visokih stjenki i velike površine, wok je idealan za naglo prženje. No jednako je prikladan za prženje u dubokoj masnoći, za kuhanje na pari i pirjanje.
Više u knjizi Novi wok
Autor | |
---|---|
Godina izdanja | 2014 |
Uvez | Meki |
Broj stranica | 96 |
Izdavač | |
ISBN | 9789532181180 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Nema na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
U potrazi ste za novim, inovativnim receptima za kekse i sitne kolače? Tada isprobajte naše nove kolače i kolačiće koji idu u korak s trendovima! Oni se zovu makroni i kolači lizalice, i ne samo što su nevjerojatno ukusni, nego su izuzetno lijepi i atraktivni. U ovoj lijepo opremljenoj knjizi pokazat ćemo vam kako je izrada vrlo ukusnih mini kolače na štapiću i veličanstvenih kolačića punjenih kremom iz Francuske i Amerike ravna dječjoj igri…
Nema na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.