Sniženje
Put-kojim-se-rjedje-ide_NOVA_s okvirom

Put kojim se rjeđe ide

UŠTEDA 60%
100,00 kn 40,00 kn

Dostupno

Kratak opis

Knjiga Put kojim se rjeđe ide prevedena je  na više od 25 jezika i ušla u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu…

SKU: 44935 Kategorije: , ,
Autor:

M. Scott Peck

Broj stranica:

359

Uvez:

Meki

Izdavač:

Marjan tisak

ISBN:

9789532144789

Product Description

Put kojim se rjeđe ide

Možda ni jedna druga knjiga nije imala dublji i jači utjecaj na intelektualni i duhovni život nekoliko naraštaja čitatelja nego što je imala ova.

Knjiga Put kojim se rjeđe ide prevedena je  na više od 25 jezika. Ušla je u izdavačku povijest kao knjiga koja je provela više od 10 godina na ljestvici najprodavanijih knjiga prema New York Timesu. Napisana jezikom koji je bezvremenski u svojoj poruci razumijevanja. Knjiga nam i dalje omogućuje i pomaže istraživati samu prirodu osjećajnih veza. Vodi nas prema novom spokoju i punoći života.

Pomaže nam naučiti kako razlikovati ovisnost od ljubavi, kako postati senzibilniji roditelji – na kraju – kako postati osoba koja uistinu jesmo. Priznajući u čuvenoj uvodnoj rečenici da je život težak, a put duhovnog razvoja dug, doktor Peck nikada ne zastrašuje čitatelje. Blago ih vodi kroz naporan i često bolan postupak promjene prema višoj razini samorazumijevanja.

Ovu knjigu vrijedi pročitati u svakom pogledu…

Brzi, ljubazni i povoljni! Hvala! ❤

Eleni
3. studenoga 2020.

Jucer narucila, danas, nakon manje od 24 sata, knjige su stigle 😮 Ugodno iznenadjenje, jednostavna kupovina. Hvala Vam (a sada ide sretan ples & vristanje 😃😃😃)

Natasa Marcetic
17. veljače 2021.

Svaka čast na ljubaznosti, brzoj dostavi i odličnom odnosu prema kupcima. Jako dobro otkriće novog mjesta gdje ću sigurno opet kupiti knjige!

Sanja Odžić Skoko
21. prosinca 2020.
Sve preporuke za suradnju i kupovinu. Uvijek ljubazni i brzi na odgovoru, kao i na slanju narucenog. Kupovina je pravo zadovoljstvo.
Kristina Marijanović
8. ožujka 2021.

Dostavili naruceno u roku od tri dana, moje preporuke svima

Danijela Jakša
21. travnja 2020.

Prezadovoljna, cijene odlične, brza isporuka.

Josipa Feltrin
29. siječnja 2021.

Jako susretljivi i ljubazni. Brzo sve dogovoreno jos brze stiglo. Izuzetno zadovoljna i tople preporuke.🥰

Martina Grabar
9. ožujka 2021.
Vrlo ljubazni, uslužni i izuzetno susretljivi. Brza dostava. Uzela sam dva kompleta, i jednu knjigu iz kompleta sam već prije pročitala pa su lako odradili zamjenu sa drugom knjigom iste autorice. Sve pohvale i tople preporuke.
⭐⭐⭐⭐⭐📚📖❤
Martina Brkić
22. travnja 2020.

👌 Brza dostava, odlicna komunikacija s kupcima 👏

Katarina Jovanović
5. veljače 2021.

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 300 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X