Tjestenina
2,12 € 1,91 €
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1,91 €Tjestenina
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 64 |
Format | 165×215 mm |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532740783 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Kolači iz vlastite kuhinje jednostavno su ukusniji! A kad nemate mnogo vremena na raspolaganju, s ovom knjigom pripremljenom s mnogo ljubavi pri ruci vam je više od 100 odličnih ideja za recepte koji zahtijevaju najviše 30 minuta aktivnog rada. Zavodljivi voćni kolači, ukusni kolači iz lima, brzi klasici, izvrsne torte i biskvitne rolade ili slasni zalogaji – izbor je golem…
Nema na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Samo 1 komad(a) na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.