Sniženje
ukrasavanje_ubrusima

Ukrašavanje ubrusima – umijeće presavijanja

120,00 Kn 79,00 Kn

Dostupno

Kratak opis

Svakodnevno rasprostiranje stola prije blagovanja uobičajenih obroka najčešće ne traži ni posebno zalaganje, ni precizno postavljanje jedaćeg pribora; razlozi su dijelom pomanjkanje vremena, a dijelom činjenica da smo kod vlastite kuće, pa stoga svemu tome ne pridajemo veliku pozornost. No, situacija se mijenja u trenutku kada nam dolaze gosti.

Primanje gostiju u posebnim prigodama zahtjeva stol pripremljen bez i jedne greške: svaki detalj, od jedaćeg pribora do tanjura, od stolnjaka do čaša, otkriva pažnju i zanimanje koje iskazujemo našiom uzvanicima. Evo, dakle, situacija u kojima ubrusi, od pukih dodataka opremi stola, postaju njeni protagonisti, dajući izgledu čitavog stola još jednu profinjenu notu. Slijedeći primjere opisane u ovom priručniku naučit ćete stvarati raznolike figure od ubrusa jednostavnim načinima njihovoga presavijanja, te ćete svoje goste iznenaditi stolom iz snova!

Pažnja kod sastavljanja jelovnika, pri izboru vina, kao i u izboru opreme trpeze odjednom poprima izuzetnu važnost, jer će se iz brige oko ovih pojedinosti pročitati ujedno i stav i zanimanje što ih gajimo prema našim uzvanicima. Pored stolnjaka, jedaćeg pribora, čaša i tanjura izabranih za tu prigodu, možemo čitavom ugođaju dodati još jednu notu tako da našoj trpezi damo osobnost upravo ubrusima, koji se mogu presavijati lako i na razne načine, stvarajući pritom, brzo i jednostavno, različite oblike. Na ovim smo stranicama donijeli čitav niz raznih figura od presloženih ubrusa, te ćete lako između njih moći odabrati onu koja je najprimjerenija za određenu prigodu. Neke su idealne za ručak u vrtu, druge pak za cocktail party, a neke za neformalnu večeru u krugu prijatelja, rođaka ili kolega s posla. Takoder, ovdje ćete moći pronaći i različite odmjerene ali i jednostavne oblike presloženih ubrusa i za prilike u kojima treba poštovati izvjestan ton elegancije i profinjenosti, a koji će vašu trpezu učiniti ljepšom i privlačnijom.

Kategorija:
Autor:

Giovanni Bono

Broj stranica:

127

Format:

19×27 cm

Godina izdanja:

2004

Izdavač:

Leo – Commerce d.o.o.

DOSTAVA U ROKU 5 DANA

Besplatna dostava iznad 150 Kn

NAJVEĆI IZBOR KNJIGA

UPITI 042/207-215

X