Zbirka osnovnih propisa u području prostornog uređenja

5,31 

Ova zbirka osnovnih propisa iz područja prostornog uređenja namijenjena je prvenstveno lakšem snalaženju svim korisnicima prostora koji namjeravaju provoditi zahvate u prostoru, ali i subjektima koji obavljaju stručne i upravne poslove prostornog uređenja kao i druge poslove koji su u vezi s prostornim uređenjem…

Samo 1 komad(a) na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,64 
  Okvirni datum dostave: lip 24. – lip 28.

Zbirka osnovnih propisa u području prostornog uređenja

Ova zbirka osnovnih propisa iz područja prostornog uređenja namijenjena je prvenstveno lakšem snalaženju svim korisnicima prostora koji namjeravaju provoditi zahvate u prostoru, ali i subjektima koji obavljaju stručne i upravne poslove prostornog uređenja kao i druge poslove koji su u vezi s prostornim uređenjem.

Zbirka uz redakcijski pročišćeni tekst Zakona o prostornom uređenju (“Narodne novine”, br. 30/94, 68/98 i 35/99 – Uredba) sadrži i objašnjenja pojedinih odredbi zakona te pravnu praksu nastalu tijekom primjene tog zakona. Pravna praksa obuhvaća mišljenja i tumačenja Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i stanovanja te drugih ministarstava (oznaka u zagradi: “kl…”), upravnu drugostupanjsku praksu navedenog Ministarstva (oznaka u zagradi: “kl. UP/I…”) i sudsku praksu Upravnog suda Republike Hrvatske (USRH).

Zbirka također sadrži podzakonske propise donijete temeljem Zakona o prostornom uređenju i ranije važećeg Zakona o prostornom planiranju i uređivanju prostora (“Narodne novine”, br. 54/80,16/86, 18/89, 34/91, 61/91 i 59/93), koji se primjenjuju do donošenja odgovarajućih propisa na temelju Zakona o prostornom uređenju.

Više u knjizi Zbirka osnovnih propisa u području prostornog uređenja

Broj stranica

167

Format

14 cm

Uvez

Meki

Autor

Godina izdanja

1999

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Zbirka osnovnih propisa u području prostornog uređenja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories