Cheap Eats in London
7,96 € 5,31 €
With more than 700 reviews of the best-value restaurants, cafés and pubs in town, Time Out’s Cheap Eats in London is the city’s essential guide to eating out on a budget.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 7,96 €Cheap Eats in London
With more than 700 reviews of the best-value restaurants, cafés and pubs in town, Time Out’s Cheap Eats in London is the city’s essential guide to eating out on a budget.
This completely updated fourth edition – compiled by the publishers of London’s most extensive and highly regarded guide to restaurants – contains even more ideas for low-cost meals, ranging across the spectacular diversity of cuisines found in this most cosmopolitan metropolis.
Detailed maps, copious colour photos, and a menu of dish-explanations (from agedashidofu to zrazy) ensure ultimate ease of use. Capital dining for under £20 a head.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 320 |
Godina izdanja | 2007 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9780141013374 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Paul Krugman, dobitnik Nobelove nagrade za ekonomiju 2008. godine, izrazito aktivan autor, kolumnist i bloger, profesor na prestižnom američkom sveučilištu Princeton, te prije svega jedan od najutjecajnijih političkih komentatora u svojoj zemlji, donosi provokativan bestseler koji proučava turbulentno stoljeće američke povijesti, počevši od reformi koje su trebale ukrotiti izrazite ekonomske razlike, takozvanog Pozlaćenog doba, pa sve do ponovnog uzleta golemih socijalnih i političkih nejednakosti koje haraju od sedamdesetih godina 20. stoljeća…
Na zalihi
Posljednjih godina priroda spavanja, naši obrasci spavanja, količina spavanja i opasnosti koje prijete od pomanjkanja sna postali su nam iznimno važnima. Ljudi rade sve duže, mijenja se priroda poslova koje radimo, a jaz između takozvanog privatnog i poslovnog (kuće i ureda), zahvaljujući mobilnim telefonima i internetu, sve se više smanjuje. Od premorenosti do nesanice, od noćnih mora do neispavanosti pitanje kvalitete spavanja postalo je jedno od značajnijih našeg doba…
Na zalihi
Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umjetnik uz korak-po-korak fotografije i ilustracije.
Od provjeravanja imate li pravi pribor i opremu do rješavanja uobičajenih pogrešaka, ova knjiga sadrži sve pouzdane odgovore koji su vam potrebni za stjecanje samopouzdanja i dostizanje nove razine vještine…
Na zalihi
Sveobuhvatan priručnik o različitim vrstama pića i sredstvima za miješanje, uključujući alkoholna i bezalkoholna pića!
Na zalihi
Samo 1 komad(a) na zalihi
Svakodnevno rasprostiranje stola prije blagovanja uobičajenih obroka najčešće ne traži ni posebno zalaganje, ni precizno postavljanje jedaćeg pribora; razlozi su dijelom pomanjkanje vremena, a dijelom činjenica da smo kod vlastite kuće, pa stoga svemu tome ne pridajemo veliku pozornost. No, situacija se mijenja u trenutku kada nam dolaze gosti…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Stručni odgovori na pitanja koja postavlja svaki umjetnik uz korak-po-korak fotografije i ilustracije.
Bilo da želite poboljšati svoj način portretiranja tonova kože, isprobati neku novu tehniku, slikati skupni portret ili otkriti kako se koriste sjena i kontrast na slici, ova knjiga odgovara na 200 pitanja o veoma različitim temama…
Na zalihi
Na zalihi
Još otkako je Albert Einstein odgonetnuo zagonetku Brownova gibanja, znanstvenici se slažu kako malo nereda bilo koji sustav, u stvari, može učiniti efikasnijim. No, većina će se ljudi, makar i podsvjesno, prema neredu odnositi s gnušanjem, ili barem osjećati krivnju zbog vlastite neurednosti. Do sada!…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.