Dobra stara jela
2,12 € 1,91 €
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 2,12 €Dobra stara jela
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 64 |
Format | 165×215 mm |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532742237 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Kolači iz vlastite kuhinje jednostavno su ukusniji! A kad nemate mnogo vremena na raspolaganju, s ovom knjigom pripremljenom s mnogo ljubavi pri ruci vam je više od 100 odličnih ideja za recepte koji zahtijevaju najviše 30 minuta aktivnog rada. Zavodljivi voćni kolači, ukusni kolači iz lima, brzi klasici, izvrsne torte i biskvitne rolade ili slasni zalogaji – izbor je golem…
Nema na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.