Kod Yvesa
22,43 € 20,19 €
Dvanaest priča i 84 recepta u ovoj knjizi dočaravaju Prtenjačinu životnu filozofiju: okupiti drage prijatelje i ponuditi im divan i bogat objed, stvarajući očaravajuću atmosferu mirisima, okusima i pričama o nekim nepoznatim ljudima ili nama samima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 22,43 €Kod Yvesa
Dvanaest priča i 84 recepta u ovoj knjizi dočaravaju Prtenjačinu životnu filozofiju: okupiti drage prijatelje i ponuditi im divan i bogat objed, stvarajući očaravajuću atmosferu mirisima, okusima i pričama o nekim nepoznatim ljudima ili nama samima.
Jedan od vodećih hrvatskih pjesnika, napisao je kuharicu koja nije samo kuharica, i zbirku priča, već mnogo više od toga.
Svako poglavlje ove književne kuharice otvara priču o nekoj osobi, za koju autor više nije siguran je li stvarna ili ju je pronašao u svojoj mašti, a zatim slijede recepti za predjela, glavna jela i deserte. Priče su pomalo melankolične i sjetne, neke su tužne, druge smiješne, no svaka prikazuje te likove u životnim situacijama u kojima se lako možemo zamisliti i sami.
Recepti su ukusni, slasni, prilično jednostavni i bogati okusima i mirisima koje možemo prepoznati, ali koji nas mogu i iznenaditi te oduševiti svojim kombinacijama i neznatnim pomakom od uobičajenog ili sasvim neobičnim i maštovitim sastojcima kojima se nismo ni pomišljali koristiti.
Više u knjizi Kod Yvesa
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 210 |
Format | 14 x 21 cm |
Godina izdanja | 2011 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789533191706 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
One su šarene i vesele – očaravajućem šarmu maštovito ukrašenih torti malo malo tko može odoljeti! U ovoj knjizi načinjenoj s ljubavlju pokazat ćemo vam kako i sami s lakoćom možete pripremiti slatka remek-djela.
Nema na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Nema na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Zdravlje, samopomoć, kuharica. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.