Ljeto – recepti
6,84 €
S dolaskom ljeta aktivna energija u prirodi doživljava svoj vrhunac.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Ljeto – recepti
S dolaskom ljeta aktivna energija u prirodi doživljava svoj vrhunac. Najveći izbor povrća i voća omogućava nam da uživamo u hrani, ali isto tako donosi i pregršt hranjivih sastojaka i osvježenja. I dalje volimo fino jesti, ali želimo što manje vremena provoditi u kuhinji. Jadranka Boban Pejić nudi vam novu sezonsku kuharicu. Kako prilagoditi prehranu ovom predivnom godišnjem dobu koje slavi život saznat ćete u 28 recepata za doručak, juhe, salate, jela sa žitaricama, povrćem, namaze i neizostavne deserte. Osvježavajuće, slasno i maštovito i u skladu s prirodom!
Kuharica Ljeto dobitnica je svjetskog priznanja Gourmand World Cookbook Award, koje se svake godine dodjeljuje za najbolje kuharice svijeta.
Više u knjizi Ljeto – recepti
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2007 |
Broj stranica | 64 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532570618 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.