Mala škola kuhanja: Kolači od dizanog tijesta
4,65 € 2,65 €
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 4,65 €Mala škola kuhanja: Kolači od dizanog tijesta
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne. A ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 53 |
Godina izdanja | 2006 |
Uvez | Meki, Spirala |
Izdavač | |
Format | 18 x 18 cm |
ISBN | 9789531685061 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.