Milijun komadića

10,00 

U dobi od dvadeset tri godine, James Frey došao je do dna. Teško ovisan o drogi i alkoholu, s debelim policijskim dosjeom, našao se na avionu za Minnesotu, gdje će sljedećih nekoliko tjedana provesti na tretmanu u klinici za odvikavanje. Svjestan je da ga tamo čeka mukotrpan proces oporavka…

Samo 1 komad(a) na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 17,12 
  Okvirni datum dostave: srp 21. – srp 25.

Milijun komadića

U dobi od dvadeset tri godine, James Frey došao je do dna. Teško ovisan o drogi i alkoholu, s debelim policijskim dosjeom, našao se na avionu za Minnesotu, gdje će sljedećih nekoliko tjedana provesti na tretmanu u klinici za odvikavanje. Svjestan je da ga tamo čeka mukotrpan proces oporavka.

Kroz četiristo pedeset stranica grube i izravne proze, milijuni komadića Jamesova raspadnutog života neprestano se sudaraju, odbijaju jedni od drugih, odbijaju posložiti se u “normalan život“. Uspostavljanje “novog života“ nije ni jednostavno ni romantično, nikakva priča o vjeri i nadi u snagu ljudskog duha i volje.

To je priča o neprestanim padovima i uzmacima, priča o strahu (i strahu i strahu, uvijek iznova), priča o gubicimai poniženjima, o povlačenju, odustajanju i bijegu.Freyev hladni, minimalistički stil kojim bilježi gotovo svaki pokret i svaku misao savršeno dočarava prazninu i mrtvilo koje sa sobom nosi ovisnost.

Više u knjizi Milijun komadića

Autor

Broj stranica

431

Izdavač

Uvez

Tvrdi

Godina izdanja

2007

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Milijun komadića”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories