Proljeće – recepti
6,84 €
Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Proljeće – recepti
Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija. Zato je prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, Jadranka Boban Pejić, za vas izabrala svoje najbolje recepte koji će vam pomoći da očistite tijelo od nakupljenih toksina, dati vam energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Dvadeset osam jela možete slagati u zdrave i maštovite jelovnike s kojima će vaše proljeće biti lakše i poletnije.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2007 |
Broj stranica | 64 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532570496 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Kolači iz vlastite kuhinje jednostavno su ukusniji! A kad nemate mnogo vremena na raspolaganju, s ovom knjigom pripremljenom s mnogo ljubavi pri ruci vam je više od 100 odličnih ideja za recepte koji zahtijevaju najviše 30 minuta aktivnog rada. Zavodljivi voćni kolači, ukusni kolači iz lima, brzi klasici, izvrsne torte i biskvitne rolade ili slasni zalogaji – izbor je golem…
Nema na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Na zalihi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
U potrazi ste za novim, inovativnim receptima za kekse i sitne kolače? Tada isprobajte naše nove kolače i kolačiće koji idu u korak s trendovima! Oni se zovu makroni i kolači lizalice, i ne samo što su nevjerojatno ukusni, nego su izuzetno lijepi i atraktivni. U ovoj lijepo opremljenoj knjizi pokazat ćemo vam kako je izrada vrlo ukusnih mini kolače na štapiću i veličanstvenih kolačića punjenih kremom iz Francuske i Amerike ravna dječjoj igri…
Nema na zalihi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
One su šarene i vesele – očaravajućem šarmu maštovito ukrašenih torti malo malo tko može odoljeti! U ovoj knjizi načinjenoj s ljubavlju pokazat ćemo vam kako i sami s lakoćom možete pripremiti slatka remek-djela.
Nema na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.