Prirodno bez glutena
20,90 €
Najbolje iz prirode za cjelovite, uravnotežene obroke kroz sva godišnja doba
Samo 2 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 20,90 €Prirodno bez glutena
Najbolje iz prirode za cjelovite, uravnotežene obroke kroz sva godišnja doba
Hraniti se bez glutena ne mora značiti jesti jednolično, bezglutenska prehrana može biti zdrava, ukusna i uravnotežena. Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne prehrane u ovoj bogato opremljenoj kuharici predstavlja prirodnu prehranu s obiljem cjelovitih namirnica koje prirodno ne sadrže gluten.
Uz pregršt recepata u glavnom dijelu knjige te uvod u kojem ćete saznati više o žitaricama koje ne sadrže gluten i njihovim brašnima, o vitalnosti hrane i organskom uzgoju, prirodnim zgušnjivačima i uzrocima sve češćih zdravstvenih tegoba koje izaziva gluten, ova će kuharica pomoći svima koji povremeno ili stalno izbjegavaju gluten da s lakoćom kreiraju ukusne i raznovrsne jelovnike za cijeli dan i kroz sva godišnja doba. Veganski recepti s cjelovitim namirnicama bez šećera i umjetnih dodataka osmišljeni su da vam daju obilje energije i snage, okuse i mirise koji će vas ispuniti zadovoljstvom i osjećajem sitosti.
Zeleni rižoto, salata od batata i rikule, gusto varivo od amaranta s korjenastim povrćem, kroketi od riže i badema, samo su neki od recepata od kojih ćete složiti cjeloviti obrok. Treba spomenuti i cijeli niz recepata za slane i slatke palačinke i namaze za zdrave brze užine i lakše ‘odvikavanje’ od pekarskih proizvoda. Slasni deserti – slastice bogate orašastim plodovima, kakaom i prirodnim zaslađivačima mogu biti samostalni međuobrok, a svaki će obrok dopuniti i obogatiti eksplozijom okusa bez osjećaja krivnje – bogata torta od jagoda, krema od kakaa, mafini s malinama, hrskave egzotične pločice samo su neki od njih.
Recepte prate prekrasne fotografije u boji koje i ovoga puta potpisuje poznata fotografkinja Maja Danica Pečanić.
Više u knjizi Prirodno bez glutena
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2014 |
Broj stranica | 144 |
Format | 18,5 x 23,5 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532573039 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Kolači iz vlastite kuhinje jednostavno su ukusniji! A kad nemate mnogo vremena na raspolaganju, s ovom knjigom pripremljenom s mnogo ljubavi pri ruci vam je više od 100 odličnih ideja za recepte koji zahtijevaju najviše 30 minuta aktivnog rada. Zavodljivi voćni kolači, ukusni kolači iz lima, brzi klasici, izvrsne torte i biskvitne rolade ili slasni zalogaji – izbor je golem…
Nema na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Samo 1 komad(a) na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.