Rajčica, paprika i patlidžan
3,97 € 2,00 €
Rajčice, paprike i patlidžani nisu samo privlačne i ukusne namirnice; one u svojim plodovima kriju pravo bogatstvo hranjivih i zaštitnih tvari potrebnih za održavanje zdravlja.
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3,97 €Rajčica, paprika i patlidžan
Rajčice, paprike i patlidžani nisu samo privlačne i ukusne namirnice; one u svojim plodovima kriju pravo bogatstvo hranjivih i zaštitnih tvari potrebnih za održavanje zdravlja.
Priručnik donosi savjete koji će nam pomoći da ovom povrću kojeg uzgajamo u svojim vrtovima osiguramo najbolje uvjete za rast, da bude posađeno u pravo vrijeme te hranjeno kvalitetnim gnojivima što će mu povećati otpornost na bolesti i štetočine. Ponekad će naš urod biti toliko obilan da ćemo moći spremati i zimnicu, stoga donosimo nekoliko recepata koji će nam pomoći da urod što bolje iskoristimo.
Više u knjizi Rajčica, paprika i patlidžan
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 91 |
Format | 13 x 19 cm |
Godina izdanja | 2013 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532212532 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Na zalihi
Zdravlje, samopomoć, kuharica. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.