Riblja kuharica
13,14 € 10,00 €
U RIBLJOJ KUHARICI nalaze se probrani i iskušani recepti za pripremu ukusnih jela od brojnih vrsta morskih i slatkovodnih riba, mekušaca, rakova i školjki…
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 13,14 €Riblja kuharica
U RIBLJOJ KUHARICI nalaze se probrani i iskušani recepti za pripremu ukusnih jela od brojnih vrsta morskih i slatkovodnih riba, mekušaca, rakova i školjki. Knjiga sadrži tradicionalne recepte iz svih naših krajeva, aii i nove, probrane recepte koji pokazuju koliko su velike mogućnosti u pripremanju jeia od riba i ostalih plodova kojima obiluju naše more, rijeke i jezera.
U knjizi ćete naći i savjete za kupnju kvalitetne i svježe ribe, tehnike čišćenja i filetiranja ribe, a svaki recept je popraćen fotografijom posluženog jela. Vjerujemo da će ova knjiga obogatiti Vaš jelovnik i pomoći Vam da pripremite raznolika, ukusna i zdrava jela od riba.
Više u knjizi Riblja kuharica
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 352 |
Format | 15 x 24 cm |
Godina izdanja | 2008 |
Izdavač | |
Uvez | Tvrdi |
ISBN | 978953730606274 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
One su šarene i vesele – očaravajućem šarmu maštovito ukrašenih torti malo malo tko može odoljeti! U ovoj knjizi načinjenoj s ljubavlju pokazat ćemo vam kako i sami s lakoćom možete pripremiti slatka remek-djela.
Nema na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
U ovoj knjizi pripremljenoj s mnogo ljubavi odbacujemo mukotrpno preračunavanje količina jer su naši recepti podešeni na omiljene male kalupe za pečenje i time idealni za kratka popodnevna druženja uz kavu.
Nema na zalihi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.