Specijaliteti dalmatinskog priobalja
3,97 € 3,57 €
Upoznajte specijalitete dalmatinskog priobalja iz kuhinje autora Dike Marjanović-Radić.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 3,97 €Specijaliteti dalmatinskog priobalja
Upoznajte specijalitete dalmatinskog priobalja iz kuhinje autora Dike Marjanović-Radić.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 95 |
Uvez | Meki |
Izdavač | |
Format | 16×21 cm |
Godina izdanja | 2014 |
ISBN | 9789537966157 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
U potrazi ste za novim, inovativnim receptima za kekse i sitne kolače? Tada isprobajte naše nove kolače i kolačiće koji idu u korak s trendovima! Oni se zovu makroni i kolači lizalice, i ne samo što su nevjerojatno ukusni, nego su izuzetno lijepi i atraktivni. U ovoj lijepo opremljenoj knjizi pokazat ćemo vam kako je izrada vrlo ukusnih mini kolače na štapiću i veličanstvenih kolačića punjenih kremom iz Francuske i Amerike ravna dječjoj igri…
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Samo 1 komad(a) na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Torte su najiščekivaniji trenutak rođendana i brojnih svečanosti. Zbog raznovrsnosti okusa i oblika omiljena su slastica i malih i velikih. Ova knjiga sadrži recepte za raskošne i svečane ali i neodoljive jednostavne i ekonomične torte.
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.