Veganski sirevi
6,84 €
U kuharici Veganski sirevi Marine Brekalo skupljeni su najvažniji recepti za veganske sireve koje kao početnik svatko može napraviti s lako dostupnim namirnicama. Baza su im uglavnom orašasti plodovi i probiotici za fermentaciju, a postupci su vrlo jednostavni i osnovni koraci neprestano se ponavljaju.
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Veganski sirevi
U kuharici Veganski sirevi Marine Brekalo skupljeni su najvažniji recepti za veganske sireve koje kao početnik svatko može napraviti s lako dostupnim namirnicama. Baza su im uglavnom orašasti plodovi i probiotici za fermentaciju, a postupci su vrlo jednostavni i osnovni koraci neprestano se ponavljaju.
Iako veganski sirevi izgledom doista nalikuju na mliječne sireve, okusi se ne ponavljaju doslovno, no možda će vas iznenaditi da su okusi veganskih sireva puno snažniji i izražajniji. Osim namaza, umaka, mekih, slatkih i fermentiranih inačica klasičnih sireva, kao i originalnih veganskih recepata, u kuharici je i nekoliko recepata koji izvrsno dopunjuju sirne plate, kao što su crveni i zeleni pesto, originalan sirovi chutney, te neizostavni krekeri i baguette.
Marina Brekalo, koja stoji iza IG profila @brekalicious i web stranice brekalicious.com, poznato je ime ljubiteljima gurmanske prirodne prehrane, a posebno se ističe svojim inovativnim sirovim tortama i jelima s veganskim sirevima.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2021 |
Broj stranica | 68 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532574647 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelome svijetu. Izvrsno su samostalno jelo, a mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti uvest će vas u njihov slatki svijet. Uživajte u pripremi i razveselite obitelj!
Na zalihi
Jesti slasno, ali ne masno? Uživati bez žaljenja? Nema problema, iskušajte naše recepte za ukusna jela s malo masnoće!
Nema na zalihi
Priručnik sadrži nove ideje i najnovije savjete o prehrani. Uz više od 200 brzih, jednostavnih i zdravih recepata, u njemu se mogu naći i savjeti o odbijanju djece od prsiju te kada uvesti nove okuse i teksture.
Na zalihi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.