Juhe i variva
6,84 €
Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom…
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Juhe i variva
Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom… juhe su obavezne na meniju u sva godišnja doba. Juha ili bogato varivo najbrže će nas nahraniti, ali i utjecati na naše raspoloženje, pa ovisno o sastojcima i načinima pripreme može potaknuti živahan razgovor za stolom ili nas opustiti, otvoriti nam apetit ili nas zasititi kao samostalan obrok. Ova knjiga nastala je kao plod strasti i dugogodišnjeg iskustva Christine Pirello i Planetopijine želje da u biblioteci Mirisi i okusi Makronove donosi uvijek nove jednostavne i zdrave recepte.
Christina Pirello ima bogato znanje i iskustvo u makrobiotici koju spaja s gurmanskim okusima. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus, najbolje od najboljega na žlicu iz kuhinje temperamentne Amerikanke irskih korijena.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2017 |
Broj stranica | 64 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532573701 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Torte su najiščekivaniji trenutak rođendana i brojnih svečanosti. Zbog raznovrsnosti okusa i oblika omiljena su slastica i malih i velikih. Ova knjiga sadrži recepte za raskošne i svečane ali i neodoljive jednostavne i ekonomične torte.
Nema na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Tradicionalne su slastice koje nas prate još iz djetinjstva. Slatke ili slane, uvijene ili nagužvane, generacijama su čest sudionik obiteljskih druženja. Naučite i vi pripremati raznovrsne slastice od tankog tijesta – i pritom uživajte!
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.