Juhe i variva
6,84 €
Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom…
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 6,84 €Juhe i variva
Guste, bistre, povrtne, pikantne, blage, s mahunarkama, s tjesteninom… juhe su obavezne na meniju u sva godišnja doba. Juha ili bogato varivo najbrže će nas nahraniti, ali i utjecati na naše raspoloženje, pa ovisno o sastojcima i načinima pripreme može potaknuti živahan razgovor za stolom ili nas opustiti, otvoriti nam apetit ili nas zasititi kao samostalan obrok. Ova knjiga nastala je kao plod strasti i dugogodišnjeg iskustva Christine Pirello i Planetopijine želje da u biblioteci Mirisi i okusi Makronove donosi uvijek nove jednostavne i zdrave recepte.
Christina Pirello ima bogato znanje i iskustvo u makrobiotici koju spaja s gurmanskim okusima. Od limunaste juhe od poriluka, pjenušave juhe od mrkve do toskanske juhe s kruhom i bogatih variva s mahunarkama, u ovoj će se knjizi naći juha za svačiji ukus, najbolje od najboljega na žlicu iz kuhinje temperamentne Amerikanke irskih korijena.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2017 |
Broj stranica | 64 |
Format | 14,5 x 19 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532573701 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Nema na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz…
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Nema na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Dvadeset izvrsnih recepata iz hrvatske tradicije koji će vam pokazati kako se svima znane slastice, pudinzi, kreme i sladoledi, mogu pripremati na posve drukčiji način. Krenite u avanturu otkrivanja neodoljivih kremastih slastica!
Na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.