Patologija i patofiziologija

13,14 

Udžbenik Patologija i patofiziologija za učenike medicinskih škola u petnaest poglavlja obrađuje opću patologiju i opću patofiziologiju te neka patološka stanja koja pripadaju području specijalne patologije i patofiziologije, no samo kao primjere koji mogu poslužiti za bolje razumijevanje općih pojava. Udžbenik je napisan primjereno učeničkoj dobi i predznanju, jednostavno i razumljivo, čemu pridonose brojne slike, sheme i tablice, kao i pojmovnik na kraju knjige. Pitanja navedena u svakom poglavlju olakšat će učenicima usvajanje gradiva jer ih ciljano upućuju na najvažnije dijelove obrađene problematike.

Samo 1 komad(a) na zalihi

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 15,79 
  Okvirni datum dostave: srp 21. – srp 25.

Udžbenik Patologija i patofiziologija za učenike medicinskih škola u petnaest poglavlja obrađuje opću patologiju i opću patofiziologiju te neka patološka stanja koja pripadaju području specijalne patologije i patofiziologije,

no samo kao primjere koji mogu poslužiti za bolje razumijevanje općih pojava.

Udžbenik je napisan primjereno učeničkoj dobi i predznanju, jednostavno i razumljivo, čemu pridonose brojne slike, sheme i tablice, kao i pojmovnik na kraju knjige.

Pitanja navedena u svakom poglavlju olakšat će učenicima usvajanje gradiva jer ih ciljano upućuju na najvažnije dijelove obrađene problematike.

Autor

Broj stranica

184

Format

20×26 cm

Godina izdanja

2009

Izdavač

Uvez

Meki

Na temelju 0 recenzija

0.00 Ukupno
0%
0%
0%
0%
0%
Budite prvi koji je napisao recenziju “Patologija i patofiziologija”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Close Moja Košarica
Close Lista Želja
Nedavno pogledano Close
Close

Close
eknjizara.hr
Categories