Začini
7,83 €
Praktični savjeti za zdravlje i kuhanje
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 7,83 €Začini
Praktični savjeti za zdravlje i kuhanje
Začini su ono što našu hranu pretvara u gurmanski užitak. Bilo da koristite svježe zeleno bilje, sjemenke, prahove raznih boja i mirisa, začini će oplemeniti svako jelo: od malo papra u juhi do raskošnih egzotičnih jela. No osim što raduju naše okusne pupoljke, začini su i riznice ljekovitih svojstava i mogu pomoći kod raznih tegoba.
Prepuni su antioksidansa i jedinstvenih fitonutrijenata koje nećete pronaći u drugim namirnicama. U ovoj su knjizi navedena najvažnija ljekovita svojstva dvadesetak začina, potvrđena znanstvenim istraživanjima, ali i savjeti o praktičnoj upotrebi u kuhinji s jednostavnim receptima koji će vam dati ideje kako da još bolje iskoristite moć začina.
Autor | |
---|---|
Uvez | Meki |
Godina izdanja | 2015 |
Broj stranica | 136 |
Format | 13 x 20 cm |
Izdavač | |
ISBN | 9789532573282 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Božićno vrijeme jednostavno je vrijeme uživanja! U ovoj smo kuharici za vas sakupili najljepše božićne recepte za izradu najukusnijih kolača.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Zdravlje, samopomoć, kuharica. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Njima se vesele svi! Darovi koje možete sami izraditi uvijek su posebni jer kupovne darove može nabaviti svatko.Ovdje ćete naći savjete za slatke i slane darove koji, ne samo da su ukusni, već su i pravi praznik za oči.
Nema na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.