Makrobiotika
13,14 € 12,00 €
Makrobiotička prehrana vrlo je jednostavna. Temelji se na ravnoteži i skladu. Za pripremanje usklađenih jela važno je znanje o hrani i njezinoj energiji.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 13,14 €Makrobiotika – Klasični recepti
Makrobiotička prehrana vrlo je jednostavna. Temelji se na ravnoteži i skladu. Za pripremanje usklađenih jela važno je znanje o hrani i njezinoj energiji.
Uz pravilno međusobno kombiniranje različitih sastojaka nužno je voditi računa i o skladu s okolišem – klimom i sezonskim promjenama. Ova makrobiotička kuharica sadrži mnoge savjete i recepte za brojna zanimljiva, zdrava i ukusna jela.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 96 |
Format | 15 x 21 cm |
Godina izdanja | 2000 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789536232925 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Omiljeni su u raznim prilikama, slani i slatki, a tijekom blagdana stvaraju poseban ugođaj. Mogućnosti su ukusne i brojne, a ova knjiga recepata podsjetit će vas na stare, ali i dati ideje za neke nove recepte uz čiju će pomoć vaša kuhinja neodoljivo zamirisati.
Na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica (tjestenina, riža, okruglice, pizze i palačinke), a svima je zajedničko da su pripremljena s Vegetom.
Na zalihi
Juhe su uvijek dobra opcija kada nam je dosadila uobičajena prehrana i kada poželimo pojesti nešto „sa žlicom“. Neke će nas juhe osvojiti svojom jednostavnošću pripreme pa ćemo zasigurno htjeti da nam se češće javljaju na jelovniku…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.