Namazi i paštete
17,12 € 13,70 €
Šareni, mirisni, pikantni, slani, neodoljivo slasni, očaravajuće ukusni…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 17,12 €Namazi i paštete
Bruschette i crostoni
Šareni, mirisni, pikantni, slani, neodoljivo slasni, očaravajuće ukusni…
Namazi i razne paštete vrlo su zanimljiva skupina manje ili više složenih jela koje možemo koristiti na mnoštvo načina. Priprema većine namaza uglavnom je veoma brza i jednostavna, no to ne znači da su ova jela jednolična ili da ih uvijek moramo konzumirati na isti način. Dakako, postoje i nešto složeniji recepti koji su također privlačni zbog dopadljiva izgleda, okusa, ali i praktičnosti. Mogu poslužiti kao predjelo i prilog. Tu se uglavnom radi o zapečenim paštetama i terinama.
Izvrsno je i to što zapravo nema nikakvih ograničenja u pripremanju ovih ukusnih obroka, isti namaz možemo upotrijebiti na više načina dodavanjem različitih namirnica i začina. U pripremi je dovoljno opustiti se i prepustiti mašti i vlastitom ukusu…
Tako ćemo u trenu posve običan maslac pretvoriti u izvrstan i ukusan namaz, a ne baš omiljene iznutrice, uz malo kulinarske vještine, postat će nam izrazito primamljiv obrok.
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 256 |
Format | 16 x 23 cm |
Godina izdanja | 2014 |
Izdavač | |
Uvez | Meki |
ISBN | 9789532212815 |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Nakon čitanja brojne literature i obilaska mnogih zemalja, isprobavanja i uspoređivanja autorice su, trudeći se zadovoljiti sve ukuse, izdvojile najbolje recepte i stvorile ovu praktičnu i zanimljivu knjigu koja će zasladiti vaš život.
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Samo 2 komad(a) na zalihi
Nezaobilazan priručnik s brojnim praktičnim savjetima popraćenim fotografijama za sve koji žele na jednom mjestu saznati sve o Jadranskim školjkama. Osnovna građa tijela, ljušture, brava, disanje i ishrana, živčani sustav i krvotok, razmnožavanje, pokretljivost, rasprostranjenost, veličina, sistematika…
Na zalihi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Samo 2 komad(a) na zalihi
Što jelima u trenu može dati osebujnu, kreativnu i nevjerojatno ukusnu notu? Što se tako lako priprema i tako se dobro može čuvati? Što tako slasno možete pojesti kod kuće, ali i donijeti prijateljima na dar? Odgovore ćete pronaći u ovoj knjizi!…
Na zalihi
Nema osobe koja može odoljeti hrskavim, zlatnosmeđim i slasnim vaflima i palačinkama! Nije ni čudo, jer ne samo što su brzo gotovi..
Nema na zalihi
Na zalihi
Nakon hit-knjige “Kuharski kanconijer”, Veljko Barbieri pripremio je novu književnu poslasticu. U njoj su 134 povijesne priče o hrani začinjene s isto toliko starih, vrhunskih recepata, a svaku priču prati tematska ilustracija Vjekoslava Voje Radoičića, jednog od naših najboljih ilustratora…
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.