NOVI OKUSI ISTARSKE KUHINJE
5,04 € 3,98 €
Više od 60 recepata
Više od 200 fotografija u boji za sve recepte
Kuharski priručnik s objašnjenima osnovnih kulinarskih tehnika
Priručnik za domaćice – dobrodošao u svakoj kućnoj knjižnici
Na zalihi
Najniža cijena zadnjih 30 dana: 5,04 €Više od 60 recepata
Više od 200 fotografija u boji za sve recepte
Kuharski priručnik s objašnjenima osnovnih kulinarskih tehnika
Priručnik za domaćice – dobrodošao u svakoj kućnoj knjižnici
Autor | |
---|---|
Broj stranica | 64 |
Godina izdanja | 2007 |
Uvez | Meki |
Na temelju 0 recenzija
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
|
|
0% |
Vezani Proizvodi
Ljeti ili zimi, kao međuobrok ili desert – sladoled obožavaju i veliki i mali, a zahvaljujući mnoštvu varijacija uvijek prija. Njegova priprema je iznimno jednostavna – i bez aparata za sladoled. Osvježavajuće granite ili fini sorbeti, lagani smrznuti jogurti ili klasični kremasti mliječni sladoledi, nježne parfe kreme ili sladoledni kupovi i druge ledene slastice – u ovoj s ljubavlju pripremljenoj knjizi pronaći ćete pravi recept za svaku prigodu…
Na zalihi
Sva korisna svojstva jabuka sadržana su i u jabučnom octu. Iako ne postoje utemeljeni dokazi kako jabučni ocat može utjecati na izlječenje nekih teških i kroničnih bolesti, sasvim je sigurno da njegovom redovitom konzumacijom možemo povoljno djelovati na jačanje imuniteta te zdravstveno stanje općenito…
Samo 2 komad(a) na zalihi
One su šarene i vesele – očaravajućem šarmu maštovito ukrašenih torti malo malo tko može odoljeti! U ovoj knjizi načinjenoj s ljubavlju pokazat ćemo vam kako i sami s lakoćom možete pripremiti slatka remek-djela.
Na zalihi
Voćni, čokoladni, alkoholni, profinjeni i kreativni, s laganom kremom ili bez nje, naši slasni muffini i tortice jednostavno su neodoljivi…
Nema na zalihi
U potrazi ste za novim, inovativnim receptima za kekse i sitne kolače? Tada isprobajte naše nove kolače i kolačiće koji idu u korak s trendovima! Oni se zovu makroni i kolači lizalice, i ne samo što su nevjerojatno ukusni, nego su izuzetno lijepi i atraktivni. U ovoj lijepo opremljenoj knjizi pokazat ćemo vam kako je izrada vrlo ukusnih mini kolače na štapiću i veličanstvenih kolačića punjenih kremom iz Francuske i Amerike ravna dječjoj igri…
Samo 1 komad(a) na zalihi
Luk spada među najstarije povrtlarske kulture. Potječe iz Azije i s Bliskog istoka, a uzgaja se preko 5.000 godina. U Europu je stigao preko Italije. Egipćani su osobito cijenili vrijednost luka tako što su njime plaćali radnike koji su gradili piramide.
Na zalihi
Udubljena oblika, dubokih stjenki i zaobljena dna, wok je jedna od najstarijih i najuporabljivijih namjenski oblikovanih posuda za kuhanje. Smatra se da je podrijetlom iz Kine iz vremena dinastije Han, prije gotovo 2000 godina, da se odande njegova popularnost uskoro proširila na druge zemlje u Aziji gdje su inačice prvobitnog woka i danas u uporabi…
Na zalihi
Upravo ste zaželjeli dodatnu porciju povrća?
Tada ste na pravome mjestu. Nevažno je li riječ o rafiniranim Ratatouille lazanjama, mirisnom kolaču s krumpirom, slatko – kiselim ražnjićima s povrćem ili neobičnim Tartelettama s jajima i začinskim biljem.
Na zalihi
Na zalihi
Kako bi otkrile sličnosti i razlike sa slasticama drugih naroda te spoznale osobitosti proistekle iz naših navika, ukusa i podneblja, autorice su posegnule duboko u povijest i široko u zemljopis.
Na zalihi
Recenzije
Još nema recenzija.